Tüm İş Konfederasyonu Chp Van İl Başkanı Kurukçu'yu Ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2019 - 20:18, Güncelleme: 29.06.2019 - 20:18
 

Tüm İş Konfederasyonu Chp Van İl Başkanı Kurukçu'yu Ziyaret Etti

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil, Tüm Güven Sen İl Başkanı Murat Ergin ve beraberlerindeki yönetim kurulu heyeti Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu'yu makamında ziyaret ettiler. Yakın zamanda kurularak ülke bazında teşkilatlanma olarak hızlı büyüyen Tüm İş Konfederasyonu bugün CHP Van İl Başkanlığını ziyaret ederek siyasi parti üstü bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu gösterdi. Ziyarette yaptığı konuşmasında " Hiçbir siyasî partinin arka bahçesi olmadığını söyleyen Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil " Tüm siyasî patilerin ülkemiz ve milletimiz için bir zenginlik olarak görüyoruz. Sendikamız işçi kardeşlerimizin hakkı için uğraş veren bir STK'dır. Kısa bir süre önce ilimizdeki teşkilâtımızı kurarak resmi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda ne kadar şeffaf bir Sendika olduğumuzu göstermek için ilimizin mülki amirlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını,Kaymakamlıklar, siyasî partiler ve diğer STK ziyaretlerimizi sürdürüyoruz " dedi. Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Güven Sen İl Başkanı Murat Ergin" Van'ın tüm yerel yönetimleriyle beraber güçlü bir yapıyla Sendikal hizmetlerimizi sunmak istiyoruz. Bizler bir bütün olarak birlik ve beraberliğimizi sağlayarak hizmetin en iyisini vermek istiyoruz " diye konuştu. Makamına yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayarak Tüm İş Konfederasyonu Van yönetimine teşekkür eden CHP Van İl Başkanı Kurukçu " İşçilerin hak ve hukuk savunmaları için uğraş veren Başta isa Öndil şahsında ve siz yönetiminize teşekkür ederek canı gönülden başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.


Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil, Tüm Güven Sen İl Başkanı Murat Ergin ve beraberlerindeki yönetim kurulu heyeti Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu'yu makamında ziyaret ettiler.
Yakın zamanda kurularak ülke bazında teşkilatlanma olarak hızlı büyüyen Tüm İş Konfederasyonu bugün CHP Van İl Başkanlığını ziyaret ederek siyasi parti üstü bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu gösterdi.
Ziyarette yaptığı konuşmasında " Hiçbir siyasî partinin arka bahçesi olmadığını söyleyen Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil " Tüm siyasî patilerin ülkemiz ve milletimiz için bir zenginlik olarak görüyoruz. Sendikamız işçi kardeşlerimizin hakkı için uğraş veren bir STK'dır. Kısa bir süre önce ilimizdeki teşkilâtımızı kurarak resmi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda ne kadar şeffaf bir Sendika olduğumuzu göstermek için ilimizin mülki amirlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını,Kaymakamlıklar, siyasî partiler ve diğer STK ziyaretlerimizi sürdürüyoruz " dedi.
Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Güven Sen İl Başkanı Murat Ergin" Van'ın tüm yerel yönetimleriyle beraber güçlü bir yapıyla Sendikal hizmetlerimizi sunmak istiyoruz. Bizler bir bütün olarak birlik ve beraberliğimizi sağlayarak hizmetin en iyisini vermek istiyoruz " diye konuştu.
Makamına yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayarak Tüm İş Konfederasyonu Van yönetimine teşekkür eden CHP Van İl Başkanı Kurukçu " İşçilerin hak ve hukuk savunmaları için uğraş veren
Başta isa Öndil şahsında ve siz yönetiminize teşekkür ederek canı gönülden başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber