Tüm İş Konfederasyonu Bölge Başkanı Öndil'den 15 Temmuz Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2019 - 20:13, Güncelleme: 14.07.2019 - 20:13
 

Tüm İş Konfederasyonu Bölge Başkanı Öndil'den 15 Temmuz Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil 15 Temmuz Milli Birlik ve beraberlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baskan Öndil açıklamasında şu ifadelere yer verdi" 15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle hain Fetöcület darbe girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde Gazi ünvanına sahip tek meclisi olan TBMM’ye saldırmış, 249 vatandaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. 15 Temmuz Darbe Girişimi kahraman Van halkımızı da sokaklara dökmüş demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her dem kurban olmaya hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize yüce Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil 15 Temmuz Milli Birlik ve beraberlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Baskan Öndil açıklamasında şu ifadelere yer verdi" 15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle hain Fetöcület darbe girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde Gazi ünvanına sahip tek meclisi olan TBMM’ye saldırmış, 249 vatandaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. 15 Temmuz Darbe Girişimi kahraman Van halkımızı da sokaklara dökmüş demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır.
O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her dem kurban olmaya hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize yüce Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber