Tüketiciler Birliği Van Şubesi Başkan Uğurlu Başkanlığında Toplandı

Gündem 30.01.2023 - 12:18, Güncelleme: 30.01.2023 - 12:18
 

Tüketiciler Birliği Van Şubesi Başkan Uğurlu Başkanlığında Toplandı

Tüketiciler Birliği Van Şubesi Başkan Uğurlu Başkanlığında Toplandı.

Tüketiciler Birliği Van Şubesi önceki gün düzenlenen olağan yönetim kurulu toplasında üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Erhan Uğurlu başkanlığında bir araya gelen dernek üyeleri gündem maddeleri üzerinde fikir alış verişinde bulunarak, tüketicilerin yaşanan sorun ve sıkıntılarına çözüm önerileri ele alındı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Tüketiciler Birliği Başkanı Erhan Uğurlu " Bizler Van'da Tüketicilerimizin hak ve hukuku yolunda, karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek için elimizdeki argümanlarla ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişime geçerek her zaman için bize gelen vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çaba gösteriyoruz. Bizler sadece tüketiciler adına değil insani noktada da hassasiyet göstererek bizim şahit olduğumuz problem ve sorunlara çare ve çözüm üretmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün bize kapısını ve gönlünü açarak ev sahipliği yapan başkan yardımcımız Abdulkerim Hallaç abimize şükranlarımızı sunarım. İnşallah bundan sonra da farklı yerlerde toplantılarımıza devam edeceğiz" dedi.   Toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.     Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş
Tüketiciler Birliği Van Şubesi Başkan Uğurlu Başkanlığında Toplandı.

Tüketiciler Birliği Van Şubesi önceki gün düzenlenen olağan yönetim kurulu toplasında üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Erhan Uğurlu başkanlığında bir araya gelen dernek üyeleri gündem maddeleri üzerinde fikir alış verişinde bulunarak, tüketicilerin yaşanan sorun ve sıkıntılarına çözüm önerileri ele alındı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Tüketiciler Birliği Başkanı Erhan Uğurlu " Bizler Van'da Tüketicilerimizin hak ve hukuku yolunda, karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek için elimizdeki argümanlarla ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişime geçerek her zaman için bize gelen vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çaba gösteriyoruz. Bizler sadece tüketiciler adına değil insani noktada da hassasiyet göstererek bizim şahit olduğumuz problem ve sorunlara çare ve çözüm üretmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün bize kapısını ve gönlünü açarak ev sahipliği yapan başkan yardımcımız Abdulkerim Hallaç abimize şükranlarımızı sunarım. İnşallah bundan sonra da farklı yerlerde toplantılarımıza devam edeceğiz" dedi.

 

Toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber