Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'dan Ramazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2020 - 10:40, Güncelleme: 24.05.2020 - 10:40
 

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Uğurlu mesajında " Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve esenlik içerisinde geçmesini dileyerek, tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı. “Tüm İslam alemi için büyük anlam ve değer taşıyan Ramazan Bayramı’nı ülkemizde de buruk bir şekilde kutlamaya hazırlanıyoruz. Bu müstesna ayda idrak edilen, iyilik, güzellik ve insani değerlerin ön plana çıkması, Bayramın, toplumsal birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesini temenni ederim” dedi. Bayramların en güzel yanının, insanların birbiriyle bütünleşmesine, aile içi ve toplumsal bağların güçlendirilmesine olanak sağlaması olduğunu belirten Uğurlu , Bunun yanında bayramın özünde yatan sevgi, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin hissedilerek, yoksul ve muhtaç durumda olanların da hatırlanması gerektiğini hatırlattı. Dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Koronavirüs musibetinden dolayı orantısız fahiş fiyat uygulayan üreticiler tüketicileri oldukça zor duruma düşürmüştür. Hükümetimizin bu konuda daha da cayrıdırıcı önlemler alarak bu olayın önüne geçmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık, barış ve huzur getirmesini Allah'tan diliyorum dedi


Türkiye Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uğurlu mesajında " Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve esenlik içerisinde geçmesini dileyerek, tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

“Tüm İslam alemi için büyük anlam ve değer taşıyan Ramazan Bayramı’nı ülkemizde de buruk bir şekilde kutlamaya hazırlanıyoruz.
Bu müstesna ayda idrak edilen, iyilik, güzellik ve insani değerlerin ön plana çıkması, Bayramın, toplumsal birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesini temenni ederim” dedi.
Bayramların en güzel yanının, insanların birbiriyle bütünleşmesine, aile içi ve toplumsal bağların güçlendirilmesine olanak sağlaması olduğunu belirten Uğurlu ,
Bunun yanında bayramın özünde yatan sevgi, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin hissedilerek, yoksul ve muhtaç durumda olanların da hatırlanması gerektiğini hatırlattı.
Dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Koronavirüs musibetinden dolayı orantısız fahiş fiyat uygulayan üreticiler tüketicileri oldukça zor duruma düşürmüştür.
Hükümetimizin bu konuda daha da cayrıdırıcı önlemler alarak bu olayın önüne geçmesi en büyük temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık, barış ve huzur getirmesini Allah'tan diliyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber