Tüketiciler Birliği Başkanı Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 23:07, Güncelleme: 10.06.2020 - 23:07
 

Tüketiciler Birliği Başkanı Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı kurucu başkanı siyasetçi Naif Şabu Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı kurucu başkanı ve önceki dönem Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı siyasetçi Naif Şabu ve önceki dönem Teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Sadrettin Şevli Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı’na atanan Erhan Uğurlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çeken siyasetçi Naif Şabu, “Tüketicilerin haklarını savunan bir derneğin Van’da kurulması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ayrıca Tüketiciler Birliği Derneği Van Şubesinin emanet edildiği gazetecilik mesleğiyle de yakinen tanıdığım bir isime emanet edilmesi Van halkı adına çok güzel bir gelişmedir. Bundan sonra ki süreçte tüketicilerimizin bilinçlenmesine katkı sunacak ve tüketici şikayetleri konusunda yakın bir temas kuracaklar. Derneğin Vanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve yönetimine başarılar diliyorum.”dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ise, “Van ilinin siyaset alanında geçmişi başarılarla dolu iki önemli ismi olan Naif Şabu ve Sadrettin Şevli başkanlarımın ziyaretleri bizleri onurlandırmış ve güç kuvvet vermiştir. Bu anlamlı ziyaret nedeniyle kıymetli başkanlarıma yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimi adına teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı kurucu başkanı siyasetçi Naif Şabu Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı kurucu başkanı ve önceki dönem Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı siyasetçi Naif Şabu ve önceki dönem Teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Sadrettin Şevli Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı’na atanan Erhan Uğurlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çeken siyasetçi Naif Şabu, “Tüketicilerin haklarını savunan bir derneğin Van’da kurulması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ayrıca Tüketiciler Birliği Derneği Van Şubesinin emanet edildiği gazetecilik mesleğiyle de yakinen tanıdığım bir isime emanet edilmesi Van halkı adına çok güzel bir gelişmedir. Bundan sonra ki süreçte tüketicilerimizin bilinçlenmesine katkı sunacak ve tüketici şikayetleri konusunda yakın bir temas kuracaklar. Derneğin Vanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve yönetimine başarılar diliyorum.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ise, “Van ilinin siyaset alanında geçmişi başarılarla dolu iki önemli ismi olan Naif Şabu ve Sadrettin Şevli başkanlarımın ziyaretleri bizleri onurlandırmış ve güç kuvvet vermiştir. Bu anlamlı ziyaret nedeniyle kıymetli başkanlarıma yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimi adına teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber