TÜGVA'dan Ücretsiz Maske Dağıtımı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2020 - 22:22, Güncelleme: 30.04.2020 - 22:22
 

TÜGVA'dan Ücretsiz Maske Dağıtımı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl temsilciliği COVİD-19 virüsün yayılmasını engellemek amacıyla halka ücretsiz maske dağıtımı yaptı. TÜGVA Van İl Temsilciliğinden yapılan açıklama " Ülkemizde ve ilimizde Koronavirüsün yayılmasını engellemek amacıyla ilimizin merkezinde ve tüm ilçelerinde Başta Van Valisi Sayın Mehmet Emin BİLMEZ ve TÜGVA Van İl Temsilcisi Mehmet İsa DENİZ ,TÜGVA Van İl Çalışan Gençlik Koordinatörü Hamza SIĞINÇ ve yönetimimizin katkılarıyla ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdik" ifadelerini kullandılar.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl temsilciliği COVİD-19 virüsün yayılmasını engellemek amacıyla halka ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

TÜGVA Van İl Temsilciliğinden yapılan açıklama " Ülkemizde ve ilimizde Koronavirüsün yayılmasını engellemek amacıyla ilimizin merkezinde ve tüm ilçelerinde Başta Van Valisi Sayın Mehmet Emin BİLMEZ ve TÜGVA Van İl Temsilcisi Mehmet İsa DENİZ ,TÜGVA Van İl Çalışan Gençlik Koordinatörü Hamza SIĞINÇ ve yönetimimizin katkılarıyla ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdik" ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber