THM Sanatçısı Ölmez "Gençlerimize Sahip Çıkmalıyız "

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2019 - 19:56, Güncelleme: 27.10.2019 - 19:56
 

THM Sanatçısı Ölmez "Gençlerimize Sahip Çıkmalıyız "

Sanat alanında 30.yılını kutlayan Türk halk müziği Sanatçısı Tayyip Ölmez " Geleceğimizin teminatları olan gençlerimizi kahve köşelerinden alarak, onların geleceklerine sanatla yön vermeliyiz" dedi. Sanat alanında 30. yılını kutlayarak tüm topluma anlamlı mesajlar veren Türk halk müziğinin nadide seslerinden olan Tayyip Ölmez " Geleceğimizin asıl mimarları olan evlatlarımız, kardeşlerimiz ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Ülkemizin 82 vilayetine baktığımızda gençlerimizin kahve köşelerinde bilinçsizce vakit geçirdiklerini görüyoruz. Toplum olarak kanayan yaramız haline gelen bu sorunumuzu defaatle birçok platformda dile getirdim.Maalesef hiçbir kesimden sosyal anlamda bu çocuklarımızı sahiplenen olmadı.Kendi bireysel çabalarımla ücretsiz bağlama kursları vererek sahiplenmeye çalışıyorum. Yaklaşık 10 yıldır mücadelesini verdiğim " Gençlerimizin geleceğini sanatla buluşturalım" projesini yoğun gayretlerle sürdürmeye çalışıyorum. Tabi ki, yalnız başıma bu sosyal sorumluluk projesinde başarılı olmamdan bahsedilemez. Kısmende olsa Bu evlatlarımıza sahip çıktık" diyen Sanatçı Ölmez ; Burda kentimizin tüm dinamiklerine, sanatçılarına, siyasi büyüklerimize ve hemşehrilerimize sesleniyorum; Gelin hep beraber sanat alanında güç birliği oluşturarak, projemizi sahiplenelim. Kurtarabilecegimiz her bir çocuğumuz sosyal toplumun bir neferi olacaktır" şeklinde açıklama yaptı.


Sanat alanında 30.yılını kutlayan Türk halk müziği Sanatçısı Tayyip Ölmez " Geleceğimizin teminatları olan gençlerimizi kahve köşelerinden alarak, onların geleceklerine sanatla yön vermeliyiz" dedi.


Sanat alanında 30. yılını kutlayarak tüm topluma anlamlı mesajlar veren Türk halk müziğinin nadide seslerinden olan Tayyip Ölmez " Geleceğimizin asıl mimarları olan evlatlarımız, kardeşlerimiz ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Ülkemizin 82 vilayetine baktığımızda gençlerimizin kahve köşelerinde bilinçsizce vakit geçirdiklerini görüyoruz. Toplum olarak kanayan yaramız haline gelen bu sorunumuzu defaatle birçok platformda dile getirdim.Maalesef hiçbir kesimden sosyal anlamda bu çocuklarımızı sahiplenen olmadı.Kendi bireysel çabalarımla ücretsiz bağlama kursları vererek sahiplenmeye çalışıyorum. Yaklaşık 10 yıldır mücadelesini verdiğim " Gençlerimizin geleceğini sanatla buluşturalım" projesini yoğun gayretlerle sürdürmeye çalışıyorum. Tabi ki, yalnız başıma bu sosyal sorumluluk projesinde başarılı olmamdan bahsedilemez. Kısmende olsa Bu evlatlarımıza sahip çıktık" diyen Sanatçı Ölmez ; Burda kentimizin tüm dinamiklerine, sanatçılarına, siyasi büyüklerimize ve hemşehrilerimize sesleniyorum; Gelin hep beraber sanat alanında güç birliği oluşturarak, projemizi sahiplenelim. Kurtarabilecegimiz her bir çocuğumuz sosyal toplumun bir neferi olacaktır" şeklinde açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber