Tecrübeli Siyasetçilerden Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığına Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 17:47, Güncelleme: 09.10.2020 - 17:47
 

Tecrübeli Siyasetçilerden Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığına Ziyaret

Van'da yaptığı siyasi çalışmalarıyla halkın sevgilerini kazanmış olan Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu makamında ziyaret ettiler. Van siyasetine damga vuran tecrübeli siyasetçi Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar'ın yaptığı ziyareti memnuniyetle karşılayan Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu " Kısa bir süre içerisinde aktif çalışmalarımız herkes tarafından büyük taktirle karşılandı. Bugün ziyaretimize gelen değerli siyasetçi ağabeylerimiz Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar beyefendi bizlere manevi anlamda güç kuvvet verdiler. Her zaman kendilerinin derin bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceğiz" dedi.   Siyasetçi Sadredin Şevli "Kamu yararına çalışan böylesi anlamlı bir o kadar da ilimiz için elzem olan Tüketiciler Birliği Derneği Şubesinin varlığı hepimizin göğsünü kabartıyor. Kentimizde uzun yıllar şeffaf olarak gazetecilik yapan başkan Erhan Uğurlu kardeşime hayırlı olsun" diye konuştu. Sempati ve güler yüzlülüğü ile siyasete damga vuran diğer bir isim Mustafa Uçar " Gazetecilik mesleğinde kamuoyunu doğru bilgilendiren Dostum Erhan Uğurlu Tüketiciler Birliği Derneği başkanı olarak görmek herkes gibi beni çok mutlu etti. İlimiz için hayırlı olsun inşallah " dedi.


Van'da yaptığı siyasi çalışmalarıyla halkın sevgilerini kazanmış olan Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu makamında ziyaret ettiler.

Van siyasetine damga vuran tecrübeli siyasetçi Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar'ın yaptığı ziyareti memnuniyetle karşılayan Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu " Kısa bir süre içerisinde aktif çalışmalarımız herkes tarafından büyük taktirle karşılandı. Bugün ziyaretimize gelen değerli siyasetçi ağabeylerimiz Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar beyefendi bizlere manevi anlamda güç kuvvet verdiler. Her zaman kendilerinin derin bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceğiz" dedi.

 
Siyasetçi Sadredin Şevli "Kamu yararına çalışan böylesi anlamlı bir o kadar da ilimiz için elzem olan Tüketiciler Birliği Derneği Şubesinin varlığı hepimizin göğsünü kabartıyor. Kentimizde uzun yıllar şeffaf olarak gazetecilik yapan başkan Erhan Uğurlu kardeşime hayırlı olsun" diye konuştu.
Sempati ve güler yüzlülüğü ile siyasete damga vuran diğer bir isim Mustafa Uçar " Gazetecilik mesleğinde kamuoyunu doğru bilgilendiren Dostum Erhan Uğurlu Tüketiciler Birliği Derneği başkanı olarak görmek herkes gibi beni çok mutlu etti.
İlimiz için hayırlı olsun inşallah " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber