TBMM Heyeti Van’da

Van Haber 29.12.2023 - 18:45, Güncelleme: 29.12.2023 - 18:45
 

TBMM Heyeti Van’da

TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Komisyonu bir takım araştırmalar yapmak üzere Van’a geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Balıkçılık ve Su Ürünleri Komisyon Üyesi olan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, birlikte çalıştığı heyeti Van’da ağırladı. Milletvekili Türkmenoğlu öncülüğündeki heyet, balıkçı tekneleri ile beraber Vangölü’nde çeşitli incelemeler yaptı. Su ürünlerinin ve Vangölü’nün sonraki nesillere daha temiz bırakılması için kentte gelen komisyon, bu alanda birçok projelerin hayata geçireceğinin sinyalini verdi. Van Haber – Yerel Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Haberler
TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Komisyonu bir takım araştırmalar yapmak üzere Van’a geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Balıkçılık ve Su Ürünleri Komisyon Üyesi olan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, birlikte çalıştığı heyeti Van’da ağırladı.

Milletvekili Türkmenoğlu öncülüğündeki heyet, balıkçı tekneleri ile beraber Vangölü’nde çeşitli incelemeler yaptı. Su ürünlerinin ve Vangölü’nün sonraki nesillere daha temiz bırakılması için kentte gelen komisyon, bu alanda birçok projelerin hayata geçireceğinin sinyalini verdi.

Van Haber – Yerel Van Haber Vanhaberleri – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber