Siyasetçilerden TÜM İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanlığına Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 20:21, Güncelleme: 09.10.2020 - 20:21
 

Siyasetçilerden TÜM İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanlığına Ziyaret

Aktif siyaset çalışmalarından isimlerinden sıkca söz ettiren Sadrettin Şevli ve Mustafa Uçar Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce'yi makamında ziyaret ettiler. Siyaset zemininde kentin gelişmesinde büyük katkıları olan Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar'ın ziyaretini memnuniyetle karşılayan Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Siyasetin akıl hocaları diyebileceğimiz ağabeylerimizin ziyaretleri bizleri çok memnun etmişlerdir. Tüm İş Konfederasyonu olarak ülke genelinde hızla büyüyen, işçi ve emekçiye değer veren bir sendika anlayışı içerisindeyiz. Yaptığımız şeffaf sendikal çalışmaları görmezden gelmeyen Sadrettin Şevli ve Mustafa Uçar başkanlarıma yönetim adına teşekkür ediyorum" dedi


Aktif siyaset çalışmalarından isimlerinden sıkca söz ettiren Sadrettin Şevli ve Mustafa Uçar Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce'yi makamında ziyaret ettiler.


Siyaset zemininde kentin gelişmesinde büyük katkıları olan Sadredin Şevli ve Mustafa Uçar'ın ziyaretini memnuniyetle karşılayan Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Siyasetin akıl hocaları diyebileceğimiz ağabeylerimizin ziyaretleri bizleri çok memnun etmişlerdir.
Tüm İş Konfederasyonu olarak ülke genelinde hızla büyüyen, işçi ve emekçiye değer veren bir sendika anlayışı içerisindeyiz. Yaptığımız şeffaf sendikal çalışmaları görmezden gelmeyen Sadrettin Şevli ve Mustafa Uçar başkanlarıma yönetim adına teşekkür ediyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber