Şişli Öğretmenler Evi Müdürü Mesut Kancura’dan Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2019 - 13:02, Güncelleme: 05.05.2019 - 13:02
 

Şişli Öğretmenler Evi Müdürü Mesut Kancura’dan Ramazan Ayı Mesajı

Van Şişli Öğretmenler evi müdürü Mesut Kancura Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kancura mesajında "Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu mübarek ay  tutulan orucuyla, verilen fitre ve zekatıyla   ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla da ayların en bereketlisidir. Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı bu mübarek ay, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle, idrak ettiğimiz Ramazan ayının değerli Vanlı hemşehrilerime ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’dedi.

Van Şişli Öğretmenler evi müdürü Mesut Kancura Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kancura mesajında "Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu mübarek ay  tutulan orucuyla, verilen fitre ve zekatıyla   ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla da ayların en bereketlisidir.

Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı bu mübarek ay, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle, idrak ettiğimiz Ramazan ayının değerli Vanlı hemşehrilerime ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber