Sevilen Profesör Şefik Tüfenkçi Rektör Yardımcılığına Atandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2020 - 18:37, Güncelleme: 10.04.2020 - 18:37
 

Sevilen Profesör Şefik Tüfenkçi Rektör Yardımcılığına Atandı

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr Şefik Tüfenkçi Y.Y.Ü Rektör Yardımcısı olarak atandı. Van Yüzüncü Yıl Ü niversitesi (Y.Y.Ü) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr Şefik Tüfenkçi'nin Rektör Yardımcısı olarak atanması tüm herkes tarafından sevinçle karşılandı. Büyük akedemik kariyeri ve olağanüstü tecrübeleriyle birçok değişik alanlarda yaptığı hizmetlerle tüm herkesin gönlüne taht kuran Prof.Dr Şefik Tüfenkçi'ye Rektör Yardımcılığı görevinde Yerelvanhaber.com ailesi olarak görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr Şefik Tüfenkçi Y.Y.Ü Rektör Yardımcısı olarak atandı.

Van Yüzüncü Yıl Ü niversitesi (Y.Y.Ü) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr Şefik Tüfenkçi'nin Rektör Yardımcısı olarak atanması tüm herkes tarafından sevinçle karşılandı.

Büyük akedemik kariyeri ve olağanüstü tecrübeleriyle birçok değişik alanlarda yaptığı hizmetlerle tüm herkesin gönlüne taht kuran Prof.Dr Şefik Tüfenkçi'ye Rektör Yardımcılığı görevinde Yerelvanhaber.com ailesi olarak görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber