Servet Yenitürk Vanspor'un Üyeliğinden Neden Çıkarıldı

Spor 17.07.2022 - 19:47, Güncelleme: 17.07.2022 - 20:37
 

Servet Yenitürk Vanspor'un Üyeliğinden Neden Çıkarıldı

Kulup başkanlığı döneminde büyük hizmetleri olan Servet Yenitürk başta olmak üzere birçok kişinin Vanspor üyeliğinden çıkarılması kafalarda büyük soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

  Kulup başkanlığı döneminde büyük hizmetleri olan Servet Yenitürk başta olmak üzre birçok kişinin Vanspor üyeliğinden çıkarılması kafalarda büyük soru işaretlerini beraberinde getiriyor.    Bir önceki Vanspor FK Başkanı Mehmet Avcı ve yönetimi tarafından  Servet Yenitürk başta   olmak üzere, büyük fedakarlık ve gönüllülükle kentin takımına hizmet etmekten başka amacı olmayan bu kişileri  siyah kırmızılı takımın üyeliğinden çıkarılması kamuoyunun büyük tepkisine yol açtı.  Geçmişte olduğu gibi bugünde memleketine hizmet etmekten geri durmayan eski Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk takımı büyük başarılar ile devr etti.  Tam bir Van sevdalısı olan eski başkan Yenitürk aile fertleriyle birlikte büyük fedakarlıklarla  arabalarını ipotek ederek, Vanspor'un transfer yasağını kaldırarak ahde vefasını bir kez daha göstermişti.  Bunun yanında tesislerde ki başkan odası, toplantı salonunu onaran ve yenileyen, ihtiyaç duyulan tüm masa ve sandalyeleri temin eden Mahmut Köroğlu'nunda üyeliğinin silinmesi şeffaf yönetimden uzak kişilerin ürünüdür. Kendi koltuk ve gelecekleri uğruna birçok kişiye sünger çeken bir önceki yönetim tek bir açıklama yapmadan istifa etmeleri adeta kentin tek takımı Vanspor'u bitirme aşamasına getirdi. Şeffaf ve ilkeli yönetim anlayışında, gelir gider tablosu ve başarı grafikleri kamuoyuna aktarıldıktan sonra istifalar gerçekleşir. www.yerelvanhaber ailesi olarak, önceki yönetimin cefakar Van taraflarına hesap vermelerini istiyor ve kongre sürecine kadar elde ettiğimiz verilerle takımın geçen sezon tüm bilgilerin detaylarını paylaşmaya özen göstereceğiz.    
Kulup başkanlığı döneminde büyük hizmetleri olan Servet Yenitürk başta olmak üzere birçok kişinin Vanspor üyeliğinden çıkarılması kafalarda büyük soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

  Kulup başkanlığı döneminde büyük hizmetleri olan Servet Yenitürk başta olmak üzre birçok kişinin Vanspor üyeliğinden çıkarılması kafalarda büyük soru işaretlerini beraberinde getiriyor.   


Bir önceki Vanspor FK Başkanı Mehmet Avcı ve yönetimi tarafından  Servet Yenitürk başta   olmak üzere, büyük fedakarlık ve gönüllülükle kentin takımına hizmet etmekten başka amacı olmayan bu kişileri  siyah kırmızılı takımın üyeliğinden çıkarılması kamuoyunun büyük tepkisine yol açtı. 


Geçmişte olduğu gibi bugünde memleketine hizmet etmekten geri durmayan eski Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk takımı büyük başarılar ile devr etti. 
Tam bir Van sevdalısı olan eski başkan Yenitürk aile fertleriyle birlikte büyük fedakarlıklarla  arabalarını ipotek ederek, Vanspor'un transfer yasağını kaldırarak ahde vefasını bir kez daha göstermişti. 


Bunun yanında tesislerde ki başkan odası, toplantı salonunu onaran ve yenileyen, ihtiyaç duyulan tüm masa ve sandalyeleri temin eden Mahmut Köroğlu'nunda üyeliğinin silinmesi şeffaf yönetimden uzak kişilerin ürünüdür.
Kendi koltuk ve gelecekleri uğruna birçok kişiye sünger çeken bir önceki yönetim tek bir açıklama yapmadan istifa etmeleri adeta kentin tek takımı Vanspor'u bitirme aşamasına getirdi.


Şeffaf ve ilkeli yönetim anlayışında, gelir gider tablosu ve başarı grafikleri kamuoyuna aktarıldıktan sonra istifalar gerçekleşir.
www. yerelvanhaber ailesi olarak, önceki yönetimin cefakar Van taraflarına hesap vermelerini istiyor ve kongre sürecine kadar elde ettiğimiz verilerle takımın geçen sezon tüm bilgilerin detaylarını paylaşmaya özen göstereceğiz.

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber