Sendika Başkanlarından Ak Parti Tuşba Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin'e Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 21:22, Güncelleme: 03.11.2020 - 21:22
 

Sendika Başkanlarından Ak Parti Tuşba Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin'e Ziyaret

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi Ak Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin'i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi " Ak Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ataması ile gençlikte büyük heyecan oluşturan kardeşimiz emin adımlarla görevine başladı. Geleceğimizin teminatı olan gençliğimiz Tuşba'da emin ellerde'' diye konuştular. Makamına yapılan ziyareti teşekkür ile dile getiren Başkan Karatekin" İşçi ve emekçilerin temsilcileri olan birbirinden değerli büyüklerim Cahit Çiftçi ile Dinçer Solmaz başkanlarımın ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. İşçi sendika temsilcileri tarafından yapılan ziyaretin maneviyatı çok büyüktür. Kıymetli büyüklerime tekrar teşekkür eder, derin saygı ve hürmetlerimi sunarım " dedi.


Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi Ak Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin'i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi " Ak Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ataması ile gençlikte büyük heyecan oluşturan kardeşimiz emin adımlarla görevine başladı. Geleceğimizin teminatı olan gençliğimiz Tuşba'da emin ellerde'' diye konuştular.
Makamına yapılan ziyareti teşekkür ile dile getiren Başkan Karatekin" İşçi ve emekçilerin temsilcileri olan birbirinden değerli büyüklerim Cahit Çiftçi ile Dinçer Solmaz başkanlarımın ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir.

İşçi sendika temsilcileri tarafından yapılan ziyaretin maneviyatı çok büyüktür. Kıymetli büyüklerime tekrar teşekkür eder, derin saygı ve hürmetlerimi sunarım " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber