Şebnem Bursalı "İzmir'de Rekor Kıracağız "

Van Haber 25.04.2023 - 18:48, Güncelleme: 25.04.2023 - 19:03
 

Şebnem Bursalı "İzmir'de Rekor Kıracağız "

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Şebnem Bursalı, 20 televizyon kanalında ortak yayınlanan Anadolu Soruyor programında İzmir 'de rekor kıracağız açıklamasında bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Şebnem Bursalı,  20 televizyon kanalında ortak yayınlanan  Anadolu Soruyor programında İzmir 'de rekor kıracağız açıklamasında bulundu. Anadolu Soruyor programında Gazeteci Sinan Burhan, Belma Şahaner ve Adem Erdağ'ın sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir  Milletvekili Şebnem Bursalı İzmir seçim sonuçlarına dair tespitini açıkladı.  Yaklaşık 15 gündür  sahada olduklarının vatandaşların muhalefeti   olan şikayetlerini dinlediklerini belirten Bursali "Muhalefet' in algı siyaseti artık İzmir'de de yemiyor. Muhalefete oy veren vatandaşlarımız "bir daha CHP 'ye oy verirsem elim kırılsın " diye bizlere pişmanlıkları  dile getiriyor Bun tür pişmanlıkları sokakta o kadar çok duyuyorum ki AK Parti İzmir 'de hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği oy oranı ile rekor kıracak " şeklinde konuştu
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Şebnem Bursalı, 20 televizyon kanalında ortak yayınlanan Anadolu Soruyor programında İzmir 'de rekor kıracağız açıklamasında bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Şebnem Bursalı,  20 televizyon kanalında ortak yayınlanan  Anadolu Soruyor programında İzmir 'de rekor kıracağız açıklamasında bulundu.

Anadolu Soruyor programında Gazeteci Sinan Burhan, Belma Şahaner ve Adem Erdağ'ın sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir  Milletvekili Şebnem Bursalı İzmir seçim sonuçlarına dair tespitini açıkladı. 
Yaklaşık 15 gündür  sahada olduklarının vatandaşların muhalefeti   olan şikayetlerini dinlediklerini belirten Bursali "Muhalefet' in algı siyaseti artık İzmir'de de yemiyor. Muhalefete oy veren vatandaşlarımız "bir daha CHP 'ye oy verirsem elim kırılsın " diye bizlere pişmanlıkları  dile getiriyor


Bun tür pişmanlıkları sokakta o kadar çok duyuyorum ki AK Parti İzmir 'de hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği oy oranı ile rekor kıracak " şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber