S.B.Ü Van Bölge Hastanesinde Kriz Masası Kuruldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2020 - 15:18, Güncelleme: 24.02.2020 - 15:18
 

S.B.Ü Van Bölge Hastanesinde Kriz Masası Kuruldu

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başkale ilçesinde meydana gelen depremden dolayı yaralanan vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti verebilmek adına başhekim Doç. Dr Sabahattin ÇELİK başkanlığında kurulan kriz kordinasyon merkezi kuruldu. Yapılan açıklamada " Hastane yönetimi ile uyumlu bir çalışma yaparak hastaların sağlık durumları ile alakalı yakınlarına ara ara bilgi verilmiştir. Depremde yaralanıp hastanemizde yatmakta olan hastalarımızı ziyaret eden İç işleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu Van valimiz sayın Mehmet Emin Bilmez Vekilerimiz Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdul Ahat Arvas Edremit ilçe başkanımız İsmail Say Van Emniyet müdürü Ali Karabağ Van Ak parti il başkanı Kayhan Türkmenoğlu hastane başhekimi Dc.Dr Sebahattin Çelik tarafından yatan hastalar hakında bilgi aldıktan sonra hastanemiz acil servis önünde bir basın açıklaması yapmışlardır. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini sunan bakanımız ve heyeti akabinde hastanemiz baş hekimi Doç.Dr Sebahattin Çelik, ve tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ettikten sonra hastanemizden ayrılmışlardır" şeklinde bilgi verildi.

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başkale ilçesinde meydana gelen depremden dolayı yaralanan vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti verebilmek adına başhekim Doç. Dr Sabahattin ÇELİK başkanlığında kurulan kriz kordinasyon merkezi kuruldu.

Yapılan açıklamada " Hastane yönetimi ile uyumlu bir çalışma yaparak hastaların sağlık durumları ile alakalı yakınlarına ara ara bilgi verilmiştir.
Depremde yaralanıp hastanemizde yatmakta olan hastalarımızı ziyaret eden İç işleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu Van valimiz sayın Mehmet Emin Bilmez Vekilerimiz Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdul Ahat Arvas Edremit ilçe başkanımız İsmail Say Van Emniyet müdürü Ali Karabağ Van Ak parti il başkanı Kayhan Türkmenoğlu hastane başhekimi Dc.Dr Sebahattin Çelik tarafından yatan hastalar hakında bilgi aldıktan sonra hastanemiz acil servis önünde bir basın açıklaması yapmışlardır.

Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini sunan bakanımız ve heyeti akabinde hastanemiz baş hekimi Doç.Dr Sebahattin Çelik, ve tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ettikten sonra hastanemizden ayrılmışlardır" şeklinde bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber