S.B.Ü Van Bölge Hastanesinde Hanifi Aslan " Ayın Personeli" Seçildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2019 - 15:50, Güncelleme: 30.05.2019 - 15:50
 

S.B.Ü Van Bölge Hastanesinde Hanifi Aslan " Ayın Personeli" Seçildi

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesinde Güvenlik personeli Hanifi Aslan özverili çalışmalarından dolayı ayın Personeli Seçildi. Bölge Hastanesinin tecrübeli Güvenlik Personellerinden Hanifi Aslan namı diğer ( Kara Bela ) gayretli çalışmalarından dolayı Hastane Başhekimliği tarafından ayın Personeli seçilerek ödüllendirildi. Aslan'ın ödölünü Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sabahattin Çelik ve Güvenlik Amiri Selami bile takdim ettiler. Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesabinda açıklamalar yapan Aslan " Herşeyimi arkadaşlarıma borçluyum. Onlar benim en büyük moral kaynağım ıyi varsınız, herkese teşekkürler diyerek memnuniyetini dile getirdi. S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimliğine Doç.Dr. Sebahattin Çelik'in atanmasından bu bu yana hastane yönetimi personeller arasında moral ve motivasyonu yükseltmek için böyle bir karar almıştır.


S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesinde Güvenlik personeli Hanifi Aslan özverili çalışmalarından dolayı ayın Personeli Seçildi.
Bölge Hastanesinin tecrübeli Güvenlik Personellerinden Hanifi Aslan namı diğer ( Kara Bela ) gayretli çalışmalarından dolayı Hastane Başhekimliği tarafından ayın Personeli seçilerek ödüllendirildi.

Aslan'ın ödölünü Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sabahattin Çelik ve Güvenlik Amiri Selami bile takdim ettiler.
Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesabinda açıklamalar yapan Aslan " Herşeyimi arkadaşlarıma borçluyum. Onlar benim en büyük moral kaynağım ıyi varsınız, herkese teşekkürler diyerek memnuniyetini dile getirdi.
S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimliğine Doç.Dr. Sebahattin Çelik'in atanmasından bu bu yana hastane yönetimi personeller arasında moral ve motivasyonu yükseltmek için böyle bir karar almıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber