Şakir Gül’den Ramazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2019 - 16:17, Güncelleme: 02.06.2019 - 16:17
 

Şakir Gül’den Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı M. Şakir Gül Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gül ‘’   mesajında ‘’Geride kalan bir aylık manevi arınmadan sonra ulaşılan bayramda, dostlukların daha da kuvvetlenmesine iftiharla şahit olup tanışmanın ve paylaşmanın heyecanını hep birlikte yaşayacağımızdan asla şüphe duymadığını ifade etti. Ecdadımızdan bugünlere olgunlaşarak ulaştığı gibi, bayramda büyüklerin hürmetle hatırlanacağını, küçüklerin sevgiyle karşılanacağını, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağlarının daha da güçleneceğini kaydeden Gül Mübarek bayram günlerinin mehabetine uygun olarak; kardeşlik duygularımız daha da perçinleşti. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum’’dedi.

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı M. Şakir Gül Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gül ‘’   mesajında ‘’Geride kalan bir aylık manevi arınmadan sonra ulaşılan bayramda, dostlukların daha da kuvvetlenmesine iftiharla şahit olup tanışmanın ve paylaşmanın heyecanını hep birlikte yaşayacağımızdan asla şüphe duymadığını ifade etti. Ecdadımızdan bugünlere olgunlaşarak ulaştığı gibi, bayramda büyüklerin hürmetle hatırlanacağını, küçüklerin sevgiyle karşılanacağını, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağlarının daha da güçleneceğini kaydeden Gül Mübarek bayram günlerinin mehabetine uygun olarak; kardeşlik duygularımız daha da perçinleşti. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber