Şaire Memiş Engellileri Unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2019 - 22:21, Güncelleme: 03.12.2019 - 22:21
 

Şaire Memiş Engellileri Unutmadı

Akdamar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Şaire Hicran Memiş okuduğu şiirlerle hem neşe hemde sevgi vardı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Van Şişli Öğretmenevi Müdürlünde düzenlenen etkinlikte Şaire Hicran Memiş okuduğu sevgi dolu şiirleriyle sevgi ve paylaşım vardı. Proğramın hazırlanıp sunulmasından Tuşba Gençlik merkezi öğretmenlerinden Ayşenur Sargın ve sorumlu öğretmenler Muazzez Dincer ve Ömer Seleci'yle görüşmeler neticesinde şair ve yazar Hicran Memiş 29 yaşındaki SP hastası Zehra İpekten'in yazdığı mektubu okudu. Salondaki misafirler tarafından gözyaşlarıyla dinlenen mektup etkinliğe damgasını vurdu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Şaire Memiş " Yaratılanı hoş göreceksin Yaratandan ötürü" aslında hepimizde birer engelli adaylarıyız. Toplum olarak dezavantajlı kardeşlerimizin geleceklerini olumlu katkılar sağmak için onlarla iç içe yaşayarak sevgilerini kazanabiliriz" dedi. Etkinlik sonrası kurum müdürü Mehmet Emin Erol katılımlarından dolayı enegelli bireyleri yalnız bırakmayan Şaire Hicran Memiş'e şükranlarını dile getirdi.


Akdamar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Şaire Hicran Memiş okuduğu şiirlerle hem neşe hemde sevgi vardı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Van Şişli Öğretmenevi Müdürlünde düzenlenen etkinlikte Şaire Hicran Memiş okuduğu sevgi dolu şiirleriyle sevgi ve paylaşım vardı.


Proğramın hazırlanıp sunulmasından Tuşba Gençlik merkezi öğretmenlerinden Ayşenur Sargın ve sorumlu öğretmenler Muazzez Dincer ve Ömer Seleci'yle görüşmeler neticesinde şair ve yazar Hicran Memiş 29 yaşındaki SP hastası Zehra İpekten'in yazdığı mektubu okudu. Salondaki misafirler tarafından gözyaşlarıyla dinlenen mektup etkinliğe damgasını vurdu.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Şaire Memiş " Yaratılanı hoş göreceksin Yaratandan ötürü" aslında hepimizde birer engelli adaylarıyız. Toplum olarak dezavantajlı kardeşlerimizin geleceklerini olumlu katkılar sağmak için onlarla iç içe yaşayarak sevgilerini kazanabiliriz" dedi.
Etkinlik sonrası kurum müdürü Mehmet Emin Erol katılımlarından dolayı enegelli bireyleri yalnız bırakmayan Şaire Hicran Memiş'e şükranlarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber