ŞAİR MORTAŞ' IN YENİ ŞİİR KİTABI "YEDİ HUZME"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2019 - 14:20, Güncelleme: 25.12.2019 - 14:20
 

ŞAİR MORTAŞ' IN YENİ ŞİİR KİTABI "YEDİ HUZME"

Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu(VANSET) ' nun genç üyesi ve şairlerinden olan Davut Mortaş yeni şiir kitabı " Yedi Huzme" yi okuyucularla buluşturdu.  Artos Kitapevi aracılığıyla çıkan şiir kitabı 112 sayfadan oluşmaktadır.  Şair Davut Mortaş yeni şiir kitabı ile ilgili açıklama yaptı. " Mortaş yaklaşık 12 yıldır şiirle ilgileniyorum. Bu benim ikinci kitabım. Daha önce " Vefasız Sevdam " adlı bir şiir kitabı daha çıkarmıştım. Şiirle tanıştıktan sonra ilk basamaklari geçince ikinci basamak daha güzel bir çalışma ile devam ettik. İkinci şiir kitabımızı bir kaç birincilik şiirle süsledik ve yerli olsun yerel olsun bir dergi ve gazetelerde şiirler yayımlamamaktayım. Bu vesile ile Yedı Huzme kitabımın okuyucularla aramda yeni bir bağ olmasını arzulamaktayım " dedi. Haber  Röportaj  : Ercan Ulutaş    

Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu(VANSET) ' nun genç üyesi ve şairlerinden olan Davut Mortaş yeni şiir kitabı " Yedi Huzme" yi okuyucularla buluşturdu. 

Artos Kitapevi aracılığıyla çıkan şiir kitabı 112 sayfadan oluşmaktadır. 

Şair Davut Mortaş yeni şiir kitabı ile ilgili açıklama yaptı. " Mortaş yaklaşık 12 yıldır şiirle ilgileniyorum. Bu benim ikinci kitabım. Daha önce " Vefasız Sevdam " adlı bir şiir kitabı daha çıkarmıştım. Şiirle tanıştıktan sonra ilk basamaklari geçince ikinci basamak daha güzel bir çalışma ile devam ettik. İkinci şiir kitabımızı bir kaç birincilik şiirle süsledik ve yerli olsun yerel olsun bir dergi ve gazetelerde şiirler yayımlamamaktayım. Bu vesile ile Yedı Huzme kitabımın okuyucularla aramda yeni bir bağ olmasını arzulamaktayım " dedi.

Haber  Röportaj  : Ercan Ulutaş 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber