SAĞLIK MÜDÜRÜ SÜNNETÇİOĞLU BÖLGE HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2020 - 15:43, Güncelleme: 25.12.2020 - 15:43
 

SAĞLIK MÜDÜRÜ SÜNNETÇİOĞLU BÖLGE HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Mahmut Sünnetçioğlu VEAH hastanesinde günlük olarak düzenlenen servis hastalarını ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek Servisler, poliklinikler, yoğun bakım gibi pek çok bölümü gezerek verilen sağlık hizmetlerini yerinde gören Sünnetçioğlu, hastanelerin genel durumu hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Hastane çalışanları ile bir süre sohbet ederek çalışanların taleplerini, yaşanılan sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Hastanede Covit tedavisi görenhastaları da ziyaret eden Sünnetçioğlu , hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu Ziyarette İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu ,Kamu Hastaneleri Başkanı Adem Erğioguz Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik yöneticileri ile Sağlık ve başkan yardımcıları eşlik etti.


Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Mahmut Sünnetçioğlu VEAH hastanesinde günlük olarak düzenlenen servis hastalarını ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek Servisler, poliklinikler, yoğun bakım gibi pek çok bölümü gezerek verilen sağlık hizmetlerini yerinde gören Sünnetçioğlu, hastanelerin genel durumu hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Hastane çalışanları ile bir süre sohbet ederek çalışanların taleplerini, yaşanılan sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Hastanede Covit tedavisi görenhastaları da ziyaret eden Sünnetçioğlu , hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu Ziyarette İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu ,Kamu Hastaneleri Başkanı Adem Erğioguz Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik yöneticileri ile Sağlık ve başkan yardımcıları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber