SAADET PARTİSİ VAN İL BAŞKANI İLHAN'DAN TÜRKMENOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 10:22, Güncelleme: 28.11.2020 - 10:22
 

SAADET PARTİSİ VAN İL BAŞKANI İLHAN'DAN TÜRKMENOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Saadet Partili heyet AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından parti binasında karşılandı. Ziyaret konuşan Saadet Partisi İl Başkanı İlhan " Ülkemiz her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir süreçten geçiyoruz. AK Parti İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretimizde duygularımızı paylaştık. Bizleri göstermiş olduğu bu güzel misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu Rabbim ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu vesileyle Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Gerçekleşen ziyarette Saadet Partili heyet AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından parti binasında karşılandı.
Ziyaret konuşan Saadet Partisi İl Başkanı İlhan " Ülkemiz her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir süreçten geçiyoruz. AK Parti İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretimizde duygularımızı paylaştık. Bizleri göstermiş olduğu bu güzel misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu Rabbim ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu vesileyle Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber