Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Ramazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 16:02, Güncelleme: 23.05.2020 - 16:02
 

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Ramazan Bayramı Mesajı

Van Yüzüncü Yıl üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Şefik Tüfenkçi mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Yardımcısı Tüfenkçi kutlama mesajında "Dünyada ve ülkemizde baş gösteren koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle buruk bir şekilde geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuştuk. Bayramlar bizler için birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, sevdiklerimizle buluşup hasret giderdiğimiz özel günlerdir. Koronavirüs nedeniyle bayramda aile büyüklerini, dostları, akrabaları ziyaret edemeyip uzaktan da olsa bayramlarını kutlamanın, hal hatır sormanın bu dönemde çok daha önemli olduğunu söyleyen Rektör Yardımcısı Tüfenkçi "Ayrıca maddi ve manevi olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte zor durumda kalanlara elimizden geldiğince yardım etmek ve varlığımızı her anlamda hissettirmek hepimizin insani görevidir" Rektör Yardımcısı Tüfenkçi , "Bu vesileyle başta koronavirüs ile mücadelede en önde yer alan sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere, ülkemiz için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerinin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.


Van Yüzüncü Yıl üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Şefik Tüfenkçi mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Rektör Yardımcısı Tüfenkçi kutlama mesajında "Dünyada ve ülkemizde baş gösteren koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle buruk bir şekilde geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuştuk.
Bayramlar bizler için birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, sevdiklerimizle buluşup hasret giderdiğimiz özel günlerdir.
Koronavirüs nedeniyle bayramda aile büyüklerini, dostları, akrabaları ziyaret edemeyip uzaktan da olsa bayramlarını kutlamanın, hal hatır sormanın bu dönemde çok daha önemli olduğunu söyleyen Rektör Yardımcısı Tüfenkçi "Ayrıca maddi ve manevi olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte zor durumda kalanlara elimizden geldiğince yardım etmek ve varlığımızı her anlamda hissettirmek hepimizin insani görevidir"


Rektör Yardımcısı Tüfenkçi , "Bu vesileyle başta koronavirüs ile mücadelede en önde yer alan sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere, ülkemiz için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerinin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber