Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 00:04, Güncelleme: 24.04.2020 - 00:04
 

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Ramazan Ayı Mesajı

Van Yüzüncü Yıl üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Tüfenkçi Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Yardımcısı Tüfenkçi mesajında " Maneviyatımızın zirveye ulaştığı, birlik ve beraberliğin, dostluk ve dayanışmanın yaşandığı, kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, sahip olduğumuz nimetlerin değerini daha iyi anladığımız, aile bağlarımızı, komşuluk ve dostluk ilişkilerimizi güçlendirdiğimiz Ramazan-ı Şerif’i, bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zorluklara karşı dayanma gücü kazandığımız, kendimize çeki düzen vererek davranışlarımızı güzelleştirdiğimiz, irademizi kuvvetlendirdiğimiz, sağlıklı ve sabırlı olmayı denediğimiz, şefkat, merhamet ve yardımseverlikte yarıştığımız, Kur’an ayı Ramazan'ın, kötülüklerden korunmamıza, hatalarımızla yüzleşerek arınmamıza vesile olması dileğiyle,  Tüm İslam Âlemine; barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz"dedi.


Van Yüzüncü Yıl üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Tüfenkçi Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Rektör Yardımcısı Tüfenkçi mesajında " Maneviyatımızın zirveye ulaştığı, birlik ve beraberliğin, dostluk ve dayanışmanın yaşandığı, kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, sahip olduğumuz nimetlerin değerini daha iyi anladığımız, aile bağlarımızı, komşuluk ve dostluk ilişkilerimizi güçlendirdiğimiz Ramazan-ı Şerif’i, bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Zorluklara karşı dayanma gücü kazandığımız, kendimize çeki düzen vererek davranışlarımızı güzelleştirdiğimiz, irademizi kuvvetlendirdiğimiz, sağlıklı ve sabırlı olmayı denediğimiz, şefkat, merhamet ve yardımseverlikte yarıştığımız, Kur’an ayı Ramazan'ın, kötülüklerden korunmamıza, hatalarımızla yüzleşerek arınmamıza vesile olması dileğiyle,  Tüm İslam Âlemine; barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber