Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Anneler Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2020 - 23:40, Güncelleme: 09.05.2020 - 23:40
 

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Anneler Günü Mesajı

Van Yüzüncü Yıl üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şefik Tüfenkçi 10 “Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Yardımcısı Tüfenkçi mesajında " Paylaştıkça büyüyen ve dünyayı yaşanılabilir kılan tek şeyin sevgi olduğunu, sevginin yeryüzündeki en büyük temsilcisinin ise anneler olduğunu vurguladı. Yaşamlarının son anına kadar kendilerini çocuklarının mutluluğuna adayan annelerin haklarının ödenmez olduğunu, kıymetlerinin hiçbir değerle ölçemez olduğunu da aktaran Rektör Yardımcısı mesajında şöyle devam etii; “Sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplumun yetişmesinde aile ortamının gerekliliği tartışılmaz bir gerçektir. Burada da en büyük görev annelerindir. Yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli, kişilikli ve vatansever bireylerle sağlıklı bir toplumun temelini oluştururlar. İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelere aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Kaç yaşımıza gelirsek gelelim ve her ne yaşarsak yaşayalım bizi hep sonsuz sınırsız hoşgörü ve sonsuz sınırsız sevgileriyle kuşatan, yaşamımızdaki en kıymetli varlık olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen annelerimizin, Anneler gününü kutlar, tüm annelere sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.


Van Yüzüncü Yıl üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şefik Tüfenkçi 10 “Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.


Rektör Yardımcısı Tüfenkçi mesajında " Paylaştıkça büyüyen ve dünyayı yaşanılabilir kılan tek şeyin sevgi olduğunu, sevginin yeryüzündeki en büyük temsilcisinin ise anneler olduğunu vurguladı.
Yaşamlarının son anına kadar kendilerini çocuklarının mutluluğuna adayan annelerin haklarının ödenmez olduğunu, kıymetlerinin hiçbir değerle ölçemez olduğunu da aktaran Rektör Yardımcısı mesajında şöyle devam etii;
“Sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplumun yetişmesinde aile ortamının gerekliliği tartışılmaz bir gerçektir. Burada da en büyük görev annelerindir. Yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli, kişilikli ve vatansever bireylerle sağlıklı bir toplumun temelini oluştururlar. İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelere aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Kaç yaşımıza gelirsek gelelim ve her ne yaşarsak yaşayalım bizi hep sonsuz sınırsız hoşgörü ve sonsuz sınırsız sevgileriyle kuşatan, yaşamımızdaki en kıymetli varlık olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen annelerimizin, Anneler gününü kutlar, tüm annelere sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber