Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den 23 Nisan Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 22.04.2020 - 13:29
 

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den 23 Nisan Mesajı

Van Yüzüncü Yıl üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Tüfenkçi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Rektör Yardımcısı Tüfenkçi mesajında, "23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olmasının yanı sıra Türk milletinin tek bir çatı altında milli kararlarını vermeye başladığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 100. yıldönümünü kutladığımız önemli bir gündür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlamış ve böylece dünya barışı açısından da önemli bir bayram haline gelmiştir. Bu yıl dünyada ve ülkemizde yaygın olan salgın hastalıktan dolayı çocuklarımızla beraber olamazsak da tüm kalbimizle 23 Nisan Çocuk bayramını yaşıyoruz. Bu düşünceler ışığında; tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, Van Y.Y.Ü adına tüm Türk milletinin ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.     


Van Yüzüncü Yıl üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Tüfenkçi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi mesajında, "23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olmasının yanı sıra Türk milletinin tek bir çatı altında milli kararlarını vermeye başladığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 100. yıldönümünü kutladığımız önemli bir gündür.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlamış ve böylece dünya barışı açısından da önemli bir bayram haline gelmiştir.
Bu yıl dünyada ve ülkemizde yaygın olan salgın hastalıktan dolayı çocuklarımızla beraber olamazsak da tüm kalbimizle 23 Nisan Çocuk bayramını yaşıyoruz.
Bu düşünceler ışığında; tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, Van Y.Y.Ü adına tüm Türk milletinin ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber