Rakibi Iğdır Spor'u 13-0 yenen Van Gücü'lü kadınlar gol rekoru kırdı

Spor 30.04.2023 - 10:55, Güncelleme: 30.04.2023 - 10:55
 

Rakibi Iğdır Spor'u 13-0 yenen Van Gücü'lü kadınlar gol rekoru kırdı

Önceki gün İpekyolu sahasında Kadınlar 3.Lig müsabakası oynandı.

  Önceki gün İpekyolu sahasında Kadınlar 3.Lig müsabakası oynandı. Van Gücü Spor ile Iğdır Spor'un karşı karşıya geldiği müsabakada ilk devre takibine 5 Gol atan Van Gücü Spor oyuncuları müsabakanın ikinci yarısında sekiz gol daha atarak karşılaşmadan 13-0 galip ayrıldı. Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı müsabakayı müsabakayı İl Hakemi Aykut Çakır yönetirken yardımcılıklarını ise Rümeysa Gök ile Heybet Tekçe yaptı. İpekyolu Sahasında zaman zaman yağmur altında geçen karşılaşmada her iki takımda birer oyuncu olmak üzere iki kişi kırmızı kartla takımlarını yalnız bıraktı. Haber Röportaj: Ercan Ulutaş
Önceki gün İpekyolu sahasında Kadınlar 3.Lig müsabakası oynandı.

 

Önceki gün İpekyolu sahasında Kadınlar 3.Lig müsabakası oynandı.
Van Gücü Spor ile Iğdır Spor'un karşı karşıya geldiği müsabakada ilk devre takibine 5 Gol atan Van Gücü Spor oyuncuları müsabakanın ikinci yarısında sekiz gol daha atarak karşılaşmadan 13-0 galip ayrıldı.

Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı müsabakayı müsabakayı İl Hakemi Aykut Çakır yönetirken yardımcılıklarını ise Rümeysa Gök ile Heybet Tekçe yaptı. İpekyolu Sahasında zaman zaman yağmur altında geçen karşılaşmada her iki takımda birer oyuncu olmak üzere iki kişi kırmızı kartla takımlarını yalnız bıraktı.

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber