Öztürk’ten 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 14:13, Güncelleme: 18.03.2019 - 14:13
 

Öztürk’ten 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öztürk mesajında’’18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte, asla esaret altına alınamayacağının da ilanıdır. Üzerinde yaşadığımız topraklar; vatan ve bayrak sevgisiyle hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir. Bu vatana sahip çıkmak ve daha da kalkındırarak ileriye götürmek aziz şehitlerimize ve gelecek nesillerimize karşı ortak sorumluluğumuzdur. Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünde “Çanakkale Geçilmez” sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şâd olsun’’dedi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztürk mesajında’’18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte, asla esaret altına alınamayacağının da ilanıdır.

Üzerinde yaşadığımız topraklar; vatan ve bayrak sevgisiyle hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir.

Bu vatana sahip çıkmak ve daha da kalkındırarak ileriye götürmek aziz şehitlerimize ve gelecek nesillerimize karşı ortak sorumluluğumuzdur.

Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünde “Çanakkale Geçilmez” sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şâd olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber