Özalp Tiyatroda Bir İlki Yaşadı Aşka Yanmalı Oyunu Sahnelendi

Kültür-Sanat 14.04.2023 - 10:08, Güncelleme: 14.04.2023 - 10:45
 

Özalp Tiyatroda Bir İlki Yaşadı Aşka Yanmalı Oyunu Sahnelendi

Aşka Yanmalı Tiyatro Oyunu Özalp'te sahnelendi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sami Yıldırımçakar yapğtığı açıklamada ; " İlçe Kaymakamımız M.Emin Nasır beyin katkısı ve desteğiyle göreve geldiğimiz günden beri Halk Eğitim merkezimizi her alanda halkın faydalanabileceği kurslar,sosyal kültürel etkinlikler vb çalışmalarla kurumumuzu halkın adeta evi yaptık. Amacımız,merkezimizi her alanda başarılı kılma kararlılığımız sürecektir. Ramazan ayının muhtevasına uygun Aşka yanmalı tiyatro oyununun sergilenmesi halkımız ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Hacivat Karagöz gösterisi ile çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ⭐️ görmeye değerdi. Katkılarından dolayı İlçe kaymakamımıza Özalp Belediyesine teşekkür ediyoruz.  İnşallah bu tür sosyal kültürel faaliyetleri ile ilçemizde milli ve manevi değerlere sahip çıkıp, ilçemize kültür sanat alanında da nefes aldırmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.       Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş
Aşka Yanmalı Tiyatro Oyunu Özalp'te sahnelendi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sami Yıldırımçakar yapğtığı açıklamada ; " İlçe Kaymakamımız M.Emin Nasır beyin katkısı ve desteğiyle göreve geldiğimiz günden beri Halk Eğitim merkezimizi her alanda halkın faydalanabileceği kurslar,sosyal kültürel etkinlikler vb çalışmalarla kurumumuzu halkın adeta evi yaptık. Amacımız,merkezimizi her alanda başarılı kılma kararlılığımız sürecektir. Ramazan ayının muhtevasına uygun Aşka yanmalı tiyatro oyununun sergilenmesi halkımız ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Hacivat Karagöz gösterisi ile çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ⭐️ görmeye değerdi. Katkılarından dolayı İlçe kaymakamımıza Özalp Belediyesine teşekkür ediyoruz.

 İnşallah bu tür sosyal kültürel faaliyetleri ile ilçemizde milli ve manevi değerlere sahip çıkıp, ilçemize kültür sanat alanında da nefes aldırmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber