Osmanlı Tatlıcısı Hizmete Açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2020 - 11:25, Güncelleme: 19.07.2020 - 11:25
 

Osmanlı Tatlıcısı Hizmete Açıldı

Van'da Tatlıcılar kervanına birçok çeşitleriyle yeni bir marka olan Osmanlı Tatlıcısı'da katıldı. Şerefiye mahallesi İrfan Baştuğ Caddesi Arma İş merkezi Numara 14 İpekyolu İlçesinde hizmet vermeye başlayan Osmanlı Tatlıcısı açılış kurdelasını Selami Bile kesti. Güvenlik camiasının tanınmış isimlerinden olan Selami Bile açılış kurdelasını kestikten sonra şu sözlere yer verdi.İlimizde ağız tadına lezzet katacak bir işyerinin hizmete girmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Mesai arkadaşımız Ümit Sancak beyin böylesi güzel bir iş yeri açtığı içinde hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum "dedi. Osmanlı Tatlıcısı iş yeri sahibi Ümit Sancak " Açılışımıza gelerek bizleri onure eden tüm mesai ve meslektaşlarıma Amirimiz Selami Bile şahsında herkese teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize tatlı tadında hizmet hizmet verebilmek azda olsa birkaç kişiyi istihdam etmek amacıyla Osmanlı Tatlıcısı'nı hizmete açtık. Rabbim tüm esnaflara bizede helal bol bereketli kazançlar nasip etsin " dedi.

Van'da Tatlıcılar kervanına birçok çeşitleriyle yeni bir marka olan Osmanlı Tatlıcısı'da katıldı.

Şerefiye mahallesi İrfan Baştuğ Caddesi Arma İş merkezi Numara 14 İpekyolu İlçesinde hizmet vermeye başlayan Osmanlı Tatlıcısı açılış kurdelasını Selami Bile kesti.

Güvenlik camiasının tanınmış isimlerinden olan Selami Bile açılış kurdelasını kestikten sonra şu sözlere yer verdi.İlimizde ağız tadına lezzet katacak bir işyerinin hizmete girmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Mesai arkadaşımız Ümit Sancak beyin böylesi güzel bir iş yeri açtığı içinde hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum "dedi.
Osmanlı Tatlıcısı iş yeri sahibi Ümit Sancak " Açılışımıza gelerek bizleri onure eden tüm mesai ve meslektaşlarıma Amirimiz Selami Bile şahsında herkese teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize tatlı tadında hizmet hizmet verebilmek azda olsa birkaç kişiyi istihdam etmek amacıyla Osmanlı Tatlıcısı'nı hizmete açtık. Rabbim tüm esnaflara bizede helal bol bereketli kazançlar nasip etsin " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber