OSB Yönetimi Fidan Dikiminine Tam Destek Verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2019 - 15:42, Güncelleme: 11.11.2019 - 15:42
 

OSB Yönetimi Fidan Dikiminine Tam Destek Verdi

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan Fidan dikerek tam destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım ve Orman Bakanlığının 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde "Geleceğe Nefes" sloganıyla başlatmış olduğu fidan dikimine Van Organize ve Sanayi Bölgesi ( OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan tam destek verdi. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde fidan dikerek destek veren OSB Başkanı Memet Aslan konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ülke genelindeki fidan dikme seferberliğine biz Van OSB olarak da tam destek vererek etkinliğe dahil olduk. Daha iyi ve yaşanabilir bir dünya için her gün aynı duyarlılığı sergilemeliyiz.Gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakmanın tek yolu yeşil bir coğrafya bırakmaktır.Şu an için Dünya Gezegenini yaşamış olduğu küresel ısınmanın önüne geçmenin en etkili yolu yer küreyi ağaçlandırmaktır. İnsanlığın ve tabiatın Karşı karşıya kaldığı iklim değişikliğinin en büyük çaresi coğrafyamızı yeşillendirmektir.İnsanlığın yakın zamanda karşılaşacağı en büyük sorunların başında gelecek olan gıdasızlık ve susuzluk probleminide ancak etrafımızı ağaçlandırarak çare olabiliriz.Kendisini ,kendisine çocuklarına ve dünyaya karşı sorumlu his eden her birey yaşadığı çevreyi,bölgeyi,ili,ülkeyi ve dünyayı ağaçlandırarak sorumluluğunu yerine getirmelidir vurgusunu yapan Başkan Aslan "Daha iyi bir dünya,yaşanabilir bir hayat ve mutlu bir aile için el ele vererek dünyamızı ağaçlandıralım" dedi.


11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan Fidan dikerek tam destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım ve Orman Bakanlığının 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde "Geleceğe Nefes" sloganıyla başlatmış olduğu fidan dikimine Van Organize ve Sanayi Bölgesi ( OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan tam destek verdi.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde fidan dikerek destek veren OSB Başkanı Memet Aslan konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ülke genelindeki fidan dikme seferberliğine biz Van OSB olarak da tam destek vererek etkinliğe dahil olduk.
Daha iyi ve yaşanabilir bir dünya için her gün aynı duyarlılığı sergilemeliyiz.Gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakmanın tek yolu yeşil bir coğrafya bırakmaktır.Şu an için Dünya Gezegenini yaşamış olduğu küresel ısınmanın önüne geçmenin en etkili yolu yer küreyi ağaçlandırmaktır.
İnsanlığın ve tabiatın Karşı karşıya kaldığı iklim değişikliğinin en büyük çaresi coğrafyamızı yeşillendirmektir.İnsanlığın yakın zamanda karşılaşacağı en büyük sorunların başında gelecek olan gıdasızlık ve susuzluk probleminide ancak etrafımızı ağaçlandırarak çare olabiliriz.Kendisini ,kendisine çocuklarına ve dünyaya karşı sorumlu his eden her birey yaşadığı çevreyi,bölgeyi,ili,ülkeyi ve dünyayı ağaçlandırarak sorumluluğunu yerine getirmelidir vurgusunu yapan Başkan Aslan "Daha iyi bir dünya,yaşanabilir bir hayat ve mutlu bir aile için el ele vererek dünyamızı ağaçlandıralım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber