OLEYİS Sendikası Van İl Başkanı'ndan Kurban Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 17:33, Güncelleme: 30.07.2020 - 17:33
 

OLEYİS Sendikası Van İl Başkanı'ndan Kurban Bayramı Mesajı

Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası (OLEYİS) Van İl Başkanı Ahmet Bayram, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ahmet Bayram yayımladığı mesajında; “Bayramlar dostlukların, kardeşlik duygularının pekiştiği, küskünlüklerin dargınlıkların ortadan kalktığı, birlik ve dayanışma içerisinde kutladığımız anlamlı günlerdir.Maalesef tüm insanlığı tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle bu Kurban Bayramımızı biraz buruk olarak yaşamak zorundayız. Hepimiz sorumlu bireyler olarak, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için uyarıları dikkate alarak bayramlaşmak durumundayız. Hem Koronavirüs’e, hemde trafik kazalarına daha fazla can vermemek için lütfen dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım. Güzelliklerle geçmesini temenni ettiğimiz bu Mübarek Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğunu acıya çevirmeyelim. Bu zorlu süreçten, birlik ve beraberlik içinde uyarıları dikkate alırsak en kısa sürede eski sağlıklı günlere döneceğimizi umut ediyorum. Tüm emekçilerimizin haklarını elde ettiği günlerin gelmesi temennisiyle;Her günümüzün bayram sevincinde geçmesini, bir ve beraberce nice bayramları huzurlu ve sağlıklı günlerde kutlamamızı Yüce Rabbim’ den niyaz ediyorum. Bu duygularla, başta siz değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum’’ dedi.

Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası (OLEYİS) Van İl Başkanı Ahmet Bayram, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ahmet Bayram yayımladığı mesajında; “Bayramlar dostlukların, kardeşlik duygularının pekiştiği, küskünlüklerin dargınlıkların ortadan kalktığı, birlik ve dayanışma içerisinde kutladığımız anlamlı günlerdir.
Maalesef tüm insanlığı tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle bu Kurban Bayramımızı biraz buruk olarak yaşamak zorundayız. Hepimiz sorumlu bireyler olarak, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için uyarıları dikkate alarak bayramlaşmak durumundayız. Hem Koronavirüs’e, hemde trafik kazalarına daha fazla can vermemek için lütfen dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım. Güzelliklerle geçmesini temenni ettiğimiz bu Mübarek Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğunu acıya çevirmeyelim. Bu zorlu süreçten, birlik ve beraberlik içinde uyarıları dikkate alırsak en kısa sürede eski sağlıklı günlere döneceğimizi umut ediyorum. Tüm emekçilerimizin haklarını elde ettiği günlerin gelmesi temennisiyle;
Her günümüzün bayram sevincinde geçmesini, bir ve beraberce nice bayramları huzurlu ve sağlıklı günlerde kutlamamızı Yüce Rabbim’ den niyaz ediyorum.


Bu duygularla, başta siz değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber