NECDET TAKVA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2019 - 21:37, Güncelleme: 06.01.2019 - 21:37
 

NECDET TAKVA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu noktada önceki gün yenilenen haliyle her geçen gün daha fazla ilgi gören Türkiye'nin en uzun caddesi olan İskele Caddesini ve buradaki esnafları ziyaret etti. Söz konusu cadde üzerinde bulunan Pidecim Sinan Ustayı da ziyaret eden Ak Parti Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Necdet Takva; burada hem esnaf ile bir süre sohbet etti, hem de kendisine ikram edilen pidelerin tadına bakarak çalışanları leziz ve nefis yiyecekleri hazırladıkları için takdir etti. Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Pidecim Sinan Usta iş yerinin sahibi Sinan Ateş " Bugün İskele caddesindeki şubemize gelerek bizi işyerimizde ziyaret eden Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Necdet Takva' ya çok teşekkür ederiz. Sağolsunlar bizi ve çalışan arkadaşlarımızı hem dinlediler hem de hem kendisine özel yiyeceğimiz olan Sihirli Tava ikramimizi geri çevirmediler. Bizi takip eden müşterilerimiz çok iyi bilirler ki işyerimizde pidenin her çeşidini ustalarımızın maharetli ellerinde tadma imkanı var; ancak bizim en meşhur yiyeceğimiz Sihirli Tava ve Sıcak Katmerdir. Yolu buraya düşen, veya özellikle gelmek isteyen müşterilerimiz için 24 saat esaslı hizmet anlayışı ile kapımız her daim açıktır. Bu vesile ile bizi işyerimizde onure eden Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva'ya tekrar teşekkür eder yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla kendisine başarılar dilerim" dedi.

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.



Bu noktada önceki gün yenilenen haliyle her geçen gün daha fazla ilgi gören Türkiye'nin en uzun caddesi olan İskele Caddesini ve buradaki esnafları ziyaret etti.

Söz konusu cadde üzerinde bulunan Pidecim Sinan Ustayı da ziyaret eden Ak Parti Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Necdet Takva; burada hem esnaf ile bir süre sohbet etti, hem de kendisine ikram edilen pidelerin tadına bakarak çalışanları leziz ve nefis yiyecekleri hazırladıkları için takdir etti.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Pidecim Sinan Usta iş yerinin sahibi Sinan Ateş
" Bugün İskele caddesindeki şubemize gelerek bizi işyerimizde ziyaret eden Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Necdet Takva' ya çok teşekkür ederiz. Sağolsunlar bizi ve çalışan arkadaşlarımızı hem dinlediler hem de hem kendisine özel yiyeceğimiz olan Sihirli Tava ikramimizi geri çevirmediler.

Bizi takip eden müşterilerimiz çok iyi bilirler ki işyerimizde pidenin her çeşidini ustalarımızın maharetli ellerinde tadma imkanı var; ancak bizim en meşhur yiyeceğimiz Sihirli Tava ve Sıcak Katmerdir. Yolu buraya düşen, veya özellikle gelmek isteyen müşterilerimiz için 24 saat esaslı hizmet anlayışı ile kapımız her daim açıktır. Bu vesile ile bizi işyerimizde onure eden Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva'ya tekrar teşekkür eder yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla kendisine başarılar dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber