Muhtar Nurten Sağlam'dan 23 Nisan Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 10:26, Güncelleme: 23.04.2020 - 10:26
 

Muhtar Nurten Sağlam'dan 23 Nisan Mesajı

Bahçıvan mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan bir mesaj yayınlaadı. TBMM’nin kuruluşunun 100.yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle basın açıklaması yayınlayan Bahçıvan mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam “23 Nisan 1920, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atan Türkiye Büyük Millet Meclisi, köklü atılımları ve reformları gerçekleştirmiş, bu dönemde yapılan yenilikler, ülkemiz için modernleşme mücadelesinin başlangıcı olmuştur. Atatürk, T.B.M.M 'nin açıldığı bu önemli günü çocuklara armağan etmiştir. Çocuklarımızın sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi, toplumsal yaşamda yer alabilmeleri herkesin temel amacı olmalıdır” diye konuştu.


Bahçıvan mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan bir mesaj yayınlaadı.

TBMM’nin kuruluşunun 100.yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle basın açıklaması yayınlayan Bahçıvan mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam “23 Nisan 1920, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atan Türkiye Büyük Millet Meclisi, köklü atılımları ve reformları gerçekleştirmiş, bu dönemde yapılan yenilikler, ülkemiz için modernleşme mücadelesinin başlangıcı olmuştur. Atatürk, T.B.M.M 'nin açıldığı bu önemli günü çocuklara armağan etmiştir. Çocuklarımızın sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi, toplumsal yaşamda yer alabilmeleri herkesin temel amacı olmalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber