Muhtar Adayı Selver Gündüz Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanını Ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 14:10, Güncelleme: 29.01.2019 - 14:10
 

Muhtar Adayı Selver Gündüz Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanını Ziyaret Etti

Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı Selver Gündüz Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Emekli'yi makamında Ziyaret etti. Mahallemizin güzel yarınları için her alanda deneyimli büyüklerimizin tecrübelerinde istifade etmek amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Emekli'yi Ziyaret ettim. Muhtarlık adayı kapsamında fikir alışverişinde bulunduk.Bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan ve yapılması gereken konulara dikkat çeken Başkanımıza teşekkür ediyorum"dedi.


Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı Selver Gündüz Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Emekli'yi makamında Ziyaret etti.
Mahallemizin güzel yarınları için her alanda deneyimli büyüklerimizin tecrübelerinde istifade etmek amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Emekli'yi Ziyaret ettim.
Muhtarlık adayı kapsamında fikir alışverişinde bulunduk.Bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan ve yapılması gereken konulara dikkat çeken Başkanımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber