Muhtar Adayı Karakaş’tan Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 10.03.2024 - 14:48, Güncelleme: 10.03.2024 - 14:48
 

Muhtar Adayı Karakaş’tan Ramazan Ayı Mesajı

Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı Abdülkerim Karakaş, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Muhtar Adayı Abdülkerim Karakaş mesajında: “Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayı tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve huzur getirmesini Cenabi Allah’tan temenni ediyorum.  Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yani sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır.   Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komsu ve akrabalarını gözetmeleri, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adil olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın Bardakçı Mahallemize, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı Abdülkerim Karakaş, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Muhtar Adayı Abdülkerim Karakaş mesajında: “Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayı tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve huzur getirmesini Cenabi Allah’tan temenni ediyorum.  Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yani sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır.

 

Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komsu ve akrabalarını gözetmeleri, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adil olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın Bardakçı Mahallemize, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber