Muhtar Adayı Ayhan Karataş "Yoksulların Sesi ve Nefesi Olmaya Geliyorum"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2019 - 23:43, Güncelleme: 17.02.2019 - 23:43
 

Muhtar Adayı Ayhan Karataş "Yoksulların Sesi ve Nefesi Olmaya Geliyorum"

Başkale Hafıziye Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Karataş mahallelerinde yaşayan birçok insanın çok zorlu şartlar altında olduğunu bununla birlikte kanayan yara haline gelen içme su problemlerini çözerek" Yoksulların Sesi ve Nefesi Olmaya Geliyorum" dedi. Yerel seçimlere hızlı bir şekilde yaklaşırken saha çalışmalarında mahallelerinin yıllarca sahipsiz bırakıldığını dile getiren Başkale Hafıziye Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Karataş" Mahalle sakinlerimizin hali içler acısı.Yıllarca kaderine terk edilen Hafıziye Mahalleside birçok insanımızın maddi durumu çok kötü durumda.Bununla birlikte musluklarda akmayan içme su problemlerini ortadan kaldırmak için geliyorum. Birçok insanımızı evlerinde ziyaret ettim. Akşam yemeğini yemek için sofraya oturan minik yavrularımızı kuru ekmek yediklerini gördüm. Aileler çaresiz durumda. Kirlenmiş çamaşırlarını yıkamak için su bulamayan mahallede yaşıyoruz. Tüm bu problemleri çözmek için Muhtarlığa talip olduğunu belirten Karataş, Garibanlara, yoksullara, dul ve yetimlere, çaresiz kardeşlerimize yardım ve mahallemize 24 saat hizmet verebilmek için evladınız olarak temiz sokak, oyun parkları, eğitim gören öğrencilerimize destek olabilmek için mahallemize muhtar adayıyım. Özellikle yardıma muhtaç ailelerin hakkını ilgili kurumlarda temin edeceğimden kimsenin endişesi olmasın. Herkesin kardeşçe, dostça yaşayacağı bir sosyal mahalle yolunda elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete talibim” dedi. 


Başkale Hafıziye Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Karataş mahallelerinde yaşayan birçok insanın çok zorlu şartlar altında olduğunu bununla birlikte kanayan yara haline gelen içme su problemlerini çözerek" Yoksulların Sesi ve Nefesi Olmaya Geliyorum" dedi.
Yerel seçimlere hızlı bir şekilde yaklaşırken saha çalışmalarında mahallelerinin yıllarca sahipsiz bırakıldığını dile getiren Başkale Hafıziye Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Karataş" Mahalle sakinlerimizin hali içler acısı.Yıllarca kaderine terk edilen Hafıziye Mahalleside birçok insanımızın maddi durumu çok kötü durumda.Bununla birlikte musluklarda akmayan içme su problemlerini ortadan kaldırmak için geliyorum. Birçok insanımızı evlerinde ziyaret ettim. Akşam yemeğini yemek için sofraya oturan minik yavrularımızı kuru ekmek yediklerini gördüm. Aileler çaresiz durumda. Kirlenmiş çamaşırlarını yıkamak için su bulamayan mahallede yaşıyoruz. Tüm bu problemleri çözmek için Muhtarlığa talip olduğunu belirten Karataş, Garibanlara, yoksullara, dul ve yetimlere, çaresiz kardeşlerimize yardım ve mahallemize 24 saat hizmet verebilmek için evladınız olarak temiz sokak, oyun parkları, eğitim gören öğrencilerimize destek olabilmek için mahallemize muhtar adayıyım. Özellikle yardıma muhtaç ailelerin hakkını ilgili kurumlarda temin edeceğimden kimsenin endişesi olmasın. Herkesin kardeşçe, dostça yaşayacağı bir sosyal mahalle yolunda elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete talibim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber