Muğdat Gününi'den Yeni Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz'e Hayırlı Olsun Ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 22:43, Güncelleme: 23.10.2020 - 22:43
 

Muğdat Gününi'den Yeni Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti bir önceki dönem Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Gününi, İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Selver Gündüz' e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti bir önceki dönem Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Gününi, yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz'e makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Gününi" İlçemize kadın kolları başkanı olarak atanan Selver Gündüz ablamız herkeste olduğu gibi bizde de büyük sevinç ve heyecan yarattı. Bilgi birikimi ile davamızın bayrağını yukarılara taşıyacağına inancım tamdır. Bizlerde üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçmayacağız" diyerek basarı dileklerinde bulundu. Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayarak teşekkür etti. Gündüz " Partimizin kuruluşundan bu yana emek veren büyük gayretlerle bize emanet edilen Ak davamızın bayrağını onurlu bir şekilde taşıyarak yukarılara çıkaracağız. Bizlere güvenen parti büyüklerimizin beklentilerine ele ele gönül gönüle vererek karşılık vereceğiz. Bugün de davamızın çınarlarından biri olarak gördüğümüz Muğdat Gününi başkanıma tekrar teşekkür ediyorum, kendilerinden Allah razı olsun " dedi.

Ak Parti bir önceki dönem Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Gününi, İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Selver Gündüz' e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti bir önceki dönem Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Gününi, yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz'e makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Gününi" İlçemize kadın kolları başkanı olarak atanan Selver Gündüz ablamız herkeste olduğu gibi bizde de büyük sevinç ve heyecan yarattı. Bilgi birikimi ile davamızın bayrağını yukarılara taşıyacağına inancım tamdır. Bizlerde üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan kaçmayacağız" diyerek basarı dileklerinde bulundu.
Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayarak teşekkür etti.
Gündüz " Partimizin kuruluşundan bu yana emek veren büyük gayretlerle bize emanet edilen Ak davamızın bayrağını onurlu bir şekilde taşıyarak yukarılara çıkaracağız. Bizlere güvenen parti büyüklerimizin beklentilerine ele ele gönül gönüle vererek karşılık vereceğiz.
Bugün de davamızın çınarlarından biri olarak gördüğümüz Muğdat Gününi başkanıma tekrar teşekkür ediyorum, kendilerinden Allah razı olsun " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber