Müdür Adıgüzel'den Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 20:40, Güncelleme: 23.04.2020 - 20:40
 

Müdür Adıgüzel'den Ramazan Ayı Mesajı

Van Çevre ve Şehircilik Bir Önceki Dönem Müdürü Cengiz Adıgüzel Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan ayının bereket ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan müdür Cengiz Adıgüzel “Bu güzel ayı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz” dedi. Ramazan ayında tutulan oruçlarla nefsin terbiye edildiğini hatırlatan Adıgüzel, nefis terbiyesinin en güzel ibadetler arasında olduğunu aktardı. “Ramazan ayına kavuşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu güzel ayda ibadetlerimizi eksiksiz yerine getirerek rabbimize olan kulluk vazifesini en güzel şekilde icra etmiş oluruz. Bunun yanı sıra Ramazan ayının bizlere en önemli hediyesi de şüphesiz birlik ve beraberliktir. Bunun yanı sıra bu güzel ayda yapılan yardımlar, gözetilen ihtiyaç sahipleri de bu duyguları en güzel şekilde yaşatmaktadır. Bizler de başta kendi aile ferlerimiz içinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin olmak üzere tüm ihtiyaç içinde bulunan insanlara elimizden geldiğince yardımlar yapmaya gayret ediyoruz. Ben bu güzel ay vesilesiyle şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Ramazan aynın mübarek olmasını diliyoruz"dedi.

Van Çevre ve Şehircilik Bir Önceki Dönem Müdürü Cengiz Adıgüzel Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ramazan ayının bereket ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan müdür Cengiz Adıgüzel “Bu güzel ayı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.
Ramazan ayında tutulan oruçlarla nefsin terbiye edildiğini hatırlatan Adıgüzel, nefis terbiyesinin en güzel ibadetler arasında olduğunu aktardı.
“Ramazan ayına kavuşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu güzel ayda ibadetlerimizi eksiksiz yerine getirerek rabbimize olan kulluk vazifesini en güzel şekilde icra etmiş oluruz. Bunun yanı sıra Ramazan ayının bizlere en önemli hediyesi de şüphesiz birlik ve beraberliktir.
Bunun yanı sıra bu güzel ayda yapılan yardımlar, gözetilen ihtiyaç sahipleri de bu duyguları en güzel şekilde yaşatmaktadır. Bizler de başta kendi aile ferlerimiz içinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin olmak üzere tüm ihtiyaç içinde bulunan insanlara elimizden geldiğince yardımlar yapmaya gayret ediyoruz. Ben bu güzel ay vesilesiyle şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Ramazan aynın mübarek olmasını diliyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber