Minik Yüreklerden Sağlık Çalışanlarına Jest

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.04.2021 - 09:31, Güncelleme: 15.04.2021 - 09:33
 

Minik Yüreklerden Sağlık Çalışanlarına Jest

İlkadım Kreş ve Gündüz Bakım Evi minik öğrencileri, pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla görev yapan sağlık çalışanlarına özel etkinlikler düzenleyerek teşekkür ettiler.

Kovid 19 salgınının baş göstermesiyle beraber, canları pahasına büyük cesaretle mesai mefhumu gözetmeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür amaçlı yapılan etkinlik Van'da takdirle karşılandı. Konuyla ilgili konuşan İlkladım Kreş ve Gündüz   Bakım  Evi Müdüresi Burcu Gencer"  Öğretmen ekibimizin  katkıları ile 5 yaş altı öğrencilerden oluşan,  bütün dünyayi ve ülkemizi  etkisi altına alan corona virüse karşı amansız mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmamak adına kendileri küçük ama yürekleri kocaman   olan miniklerimizle  anlamlı gösteriler düzenledik.  Kimisi doktor, kimisi hemşire ve hasta yerine geçip sağlık emekçilerini canlandırdılar. Sağlık camiasının  isimsiz kahramanlarına moral, motivasyon ve teşekkür amaçlı yaptığımız bu etkinlik belirli zaman aralıkları ile devam edecektir" dedi.
İlkadım Kreş ve Gündüz Bakım Evi minik öğrencileri, pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla görev yapan sağlık çalışanlarına özel etkinlikler düzenleyerek teşekkür ettiler.

Kovid 19 salgınının baş göstermesiyle beraber, canları pahasına büyük cesaretle mesai mefhumu gözetmeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür amaçlı yapılan etkinlik Van'da takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili konuşan İlkladım Kreş ve Gündüz   Bakım  Evi Müdüresi Burcu Gencer"  Öğretmen ekibimizin  katkıları ile 5 yaş altı öğrencilerden oluşan,  bütün dünyayi ve ülkemizi  etkisi altına alan corona virüse karşı amansız mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmamak adına kendileri küçük ama yürekleri kocaman   olan miniklerimizle  anlamlı gösteriler düzenledik.  Kimisi doktor, kimisi hemşire ve hasta yerine geçip sağlık emekçilerini canlandırdılar. Sağlık camiasının  isimsiz kahramanlarına moral, motivasyon ve teşekkür amaçlı yaptığımız bu etkinlik belirli zaman aralıkları ile devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber