Milli Takım Kampında Van'a Müjde!

Spor 02.10.2022 - 00:13, Güncelleme: 02.10.2022 - 00:13
 

Milli Takım Kampında Van'a Müjde!

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hanefi Baykara Milli Takım kampında Van'ın sorunlarını dile getirerek, çözümü noktasında yetkililerden müjdeli haberi aldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hanefi Baykara Milli Takım kampında Van'ın sorunlarını dile getirerek, çözümü noktasında yetkililerden müjdeli haberi aldı. 24 ülkenin katıldığı Ambuter Dünya Kupası karşılamaları için İstanbul Riva'ya giden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hanefi Baykara, Aksa Doğal Gaz yöneticilerinden Hasan Bozkurter'e Van'ın kanayan yarası haline gelen doğal gaz,sıkıntılarını anlatarak,  çözümü için söz aldı.   "KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTI" Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı aynı zamanda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Hanefi Baykara, Ambuter milli takım kamp kafilesinde yer alıyor. İstanbul Riva kampında bulunan Aksa Doğal Gaz yöneticilerinden ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bozkurter' e kentin en büyük sorunlarından biri olan doğal gaz ile ilgili tüm sıkıntıları dile getirerek, çözümü noktasından destek istedi. Baykara gazetemize yaptığı açıklalarında" Vanımızın çilesi haline gelen doğal gaz yılllardan beri maalesef çözülemiyor. Hemşehrilerimiz gaza erişmek için gece yarılarına kadar kuyruklarda sıra beklemek zorunda kalıyor. Memleketimizdeki bu üzücü tablo gerçekten 21. yüzyılın teknoloji çağına yakışmıyor. Ambuter Milli takımımızın Riva kamp kafilesindeyiz. Kafilemizde çok kıymetli ağa beylerim var. Bu ağabeylerim arasında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve birçok önemli hizmetlerde etkin görevler üstlenen Hasan Bozkurter ile birlikte memleketimizin sıkıntılarını istişare ederek, hemşehrilerimizin yaşadığı çileye son vermek istiyoruz. Büyük duyarlılık gösteren Hasan Bozkurter, hemen Aksa Doğal Gaz Malatya Bölge Müdürlüğünü arayarak bizleri görüştürdü. Kendileri bize yaşanan sıkıntıların personel eksikliği konusunda yaşandığını izah ettiler. Kalifiyeli personel açığı kapandıktan hemen sonra hizmetler eksiksiz olarak verilecektir diye tarafımıza bilgi verdiler. Böge müdürlüğünde Vanımıza müjdeler aldık. İnşallah yaşadığımız sıkıntılar kısa süre içerinde giderilerek hepimiz rahat nefes alacağız. Bu arada Vanlıların sesi ve nefesi olan sayın Hasan Bozkurter'e canı gönülten teşekkür eder, 24 ülkenin katıldığı Ambuter Dünya Şampiyonasında inşallah birinci olacağız" ifadelerini kullandı   HASAN BOZKURTER KİMDİR? 1952 Hatay doğumlu. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi mezunudur. İki dönem Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. TFF Hatay Temsilciliği, Su Topu Federasyonu Asbaşkanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticiliği yaptı. Beşiktaş Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Basketbol Takımı yöneticisi. Aksa Enerji’de yöneticilik görevlerinde bulunan Hasan Bozkurter iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hanefi Baykara Milli Takım kampında Van'ın sorunlarını dile getirerek, çözümü noktasında yetkililerden müjdeli haberi aldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hanefi Baykara Milli Takım kampında Van'ın sorunlarını dile getirerek, çözümü noktasında yetkililerden müjdeli haberi aldı.


24 ülkenin katıldığı Ambuter Dünya Kupası karşılamaları için İstanbul Riva'ya giden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hanefi Baykara, Aksa Doğal Gaz yöneticilerinden Hasan Bozkurter'e Van'ın kanayan yarası haline gelen doğal gaz,sıkıntılarını anlatarak,  çözümü için söz aldı.
 

"KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTI"


Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı aynı zamanda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Hanefi Baykara, Ambuter milli takım kamp kafilesinde yer alıyor.


İstanbul Riva kampında bulunan Aksa Doğal Gaz yöneticilerinden ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bozkurter' e kentin en büyük sorunlarından biri olan doğal gaz ile ilgili tüm sıkıntıları dile getirerek, çözümü noktasından destek istedi.


Baykara gazetemize yaptığı açıklalarında" Vanımızın çilesi haline gelen doğal gaz yılllardan beri maalesef çözülemiyor. Hemşehrilerimiz gaza erişmek için gece yarılarına kadar kuyruklarda sıra beklemek zorunda kalıyor. Memleketimizdeki bu üzücü tablo gerçekten 21. yüzyılın teknoloji çağına yakışmıyor.
Ambuter Milli takımımızın Riva kamp kafilesindeyiz. Kafilemizde çok kıymetli ağa beylerim var. Bu ağabeylerim arasında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve birçok önemli hizmetlerde etkin görevler üstlenen Hasan Bozkurter ile birlikte memleketimizin sıkıntılarını istişare ederek, hemşehrilerimizin yaşadığı çileye son vermek istiyoruz. Büyük duyarlılık gösteren Hasan Bozkurter, hemen Aksa Doğal Gaz Malatya Bölge Müdürlüğünü arayarak bizleri görüştürdü. Kendileri bize yaşanan sıkıntıların personel eksikliği konusunda yaşandığını izah ettiler. Kalifiyeli personel açığı kapandıktan hemen sonra hizmetler eksiksiz olarak verilecektir diye tarafımıza bilgi verdiler.


Böge müdürlüğünde Vanımıza müjdeler aldık. İnşallah yaşadığımız sıkıntılar kısa süre içerinde giderilerek hepimiz rahat nefes alacağız. Bu arada Vanlıların sesi ve nefesi olan sayın Hasan Bozkurter'e canı gönülten teşekkür eder, 24 ülkenin katıldığı Ambuter Dünya Şampiyonasında inşallah birinci olacağız" ifadelerini kullandı

 

HASAN BOZKURTER KİMDİR?

1952 Hatay doğumlu. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi mezunudur.

İki dönem Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

TFF Hatay Temsilciliği, Su Topu Federasyonu Asbaşkanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticiliği yaptı.

Beşiktaş Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Basketbol Takımı yöneticisi. Aksa Enerji’de yöneticilik görevlerinde bulunan Hasan Bozkurter iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber