Milletvekili Türkmenoğlu Seçim Ofislerini Şenlendirdi

Siyaset 08.03.2024 - 00:10, Güncelleme: 08.03.2024 - 00:10
 

Milletvekili Türkmenoğlu Seçim Ofislerini Şenlendirdi

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentte gelir gelmez, Belediye Başkan Adaylarının seçim ofislerini ziyaret ederek, güç katmaya devam ediyor.

31 Mart seçimleri kapsamında şehre gelerek, AK Parti Belediye Başkan Adaylarına destek vermek için ziyaret çalışmalarına hızlı başlayan Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, saha tecrübeleriyle herkese güç katıyor. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana İl Başkanlığı ve Milletvekili sıfatlarıyla, her alanda inandığı davasına derin bilgi ve siyasi yetenekleri sayesinde Van’da ilkleri başaran Milletvekili Türkmenoğlu, TBMM çatısı altında da şehre ayrıca değer katmaya devam ediyor. Komşu ülke İran ile ikili ilişkileri üst seviyeye çıkartarak, ticaret ve ekonomi alanında devrim yapmaya hazırlanan Türkmenoğlu, tüm herkesin umudu oldu. Ayağının tozuyla Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçe Belediye Başkan Adaylarının seçim ofislerini ziyaret eden Türkmenoğlu, partililer ile yaptığı saha çalışmasında büyük gelişmeler kaydediyor. Aktif saha çalışmalarında tecrübelerini yansıtarak, ilin dinamikleri, yalı, genç, kadın, erkek olmak üzere toplum tarafından baş tacı ediliyor. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentte gelir gelmez, Belediye Başkan Adaylarının seçim ofislerini ziyaret ederek, güç katmaya devam ediyor.

31 Mart seçimleri kapsamında şehre gelerek, AK Parti Belediye Başkan Adaylarına destek vermek için ziyaret çalışmalarına hızlı başlayan Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, saha tecrübeleriyle herkese güç katıyor.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana İl Başkanlığı ve Milletvekili sıfatlarıyla, her alanda inandığı davasına derin bilgi ve siyasi yetenekleri sayesinde Van’da ilkleri başaran Milletvekili Türkmenoğlu, TBMM çatısı altında da şehre ayrıca değer katmaya devam ediyor.

Komşu ülke İran ile ikili ilişkileri üst seviyeye çıkartarak, ticaret ve ekonomi alanında devrim yapmaya hazırlanan Türkmenoğlu, tüm herkesin umudu oldu.

Ayağının tozuyla Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçe Belediye Başkan Adaylarının seçim ofislerini ziyaret eden Türkmenoğlu, partililer ile yaptığı saha çalışmasında büyük gelişmeler kaydediyor. Aktif saha çalışmalarında tecrübelerini yansıtarak, ilin dinamikleri, yalı, genç, kadın, erkek olmak üzere toplum tarafından baş tacı ediliyor.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber