Milletvekili Aday Adayı Ergenç Saha Çalışmalarına Başladı

Van Haber 23.03.2023 - 21:50, Güncelleme: 24.03.2023 - 14:38
 

Milletvekili Aday Adayı Ergenç Saha Çalışmalarına Başladı

AK Parti Van Milletvekili aday adaylarında Fatma Değer Ergenç, başvurusunu yaptıktan sonra aktif saha çalışmalarına başladı.

Aktif saha çalışmaları kapsamında AK Parti teşkilatlarını ve Belediyelerini ziyaret eden Milletvekili aday adayı Fatma Değer Ergenç, tüm mazlum coğrafyaları için, Türkiye Yüzyılı için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymalıyız" dedi. Milletvekili aday adayı Ergenç, AK Parti Özalp ilçe teşkilatı başta olmak üzere, Saray, Çaldıran, Çatak, İpekyolu, Edremit,Gevaş ve gürpınar teşkilatları ardından Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ı makamlarında ziyaret ederek,14 Mayıs seçimleri için istişarelerde bulundu. Saha çalışmalarında büyük bir teveccüh ile karşılanan Ergenç," Bizler öncelikle 2002'de bu yana hizmetleriyle tüm mazlumlatın gönlüne taht kurmuş Cumhurbaşkanımızın yanında ve yolunda olmak için varız. 21 yıldır aralıksız süren ve katlanarak büyüğen ülkemizi uluslararası arenada bir marka haline getiren liderimize çok şey borçluyuz. Bizler kutlu daamıza sıkıca sarılarak Türkiye Yüzyılı inşası için harıl, harıl çalışmalıyız" ifadelerini kullanan Milletvekili aday adayı Fatma Değer Ergenç Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı tüm müslüman alemine hayırlar getirmesini diledi. Fatma Değer Ergenç Kimdir ? 1977 Van/Gürpınar doğumludur. İlk orta ve lise eğitimini  Anadolu Turizm ve  Otelcilik lisesini Van'da tamamladı.Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş  Teknoloji Tasarım Öğretmenliği Bölümü ,YYÜ Van Meslek Yüksek okulu Turizm Otelcilik ve Anodolu Ünv. Hukuk Fakültesi Adalet Bölümü mezunudur. 2003 yılında mezun olduktan sonra 2003 - 2023 yılları arası da Milli Eğitim Kurumu ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çesitli kurumlarda; İngilizce Öğretmenliği,Özel Eğitim ,Okul Öncesi ,Sınıf Ögretmenliği ve Resim Teknoloji Tasarım Öğretmenliği görevleri yaptı.  Bu dönemler içinde eğitim alanında birçok çalışma ve projelerde yer alarak  katkı sunmuştur.  İngilizce ve Kürtçe dillerini   bilmektedir.  2019 yılında Ak Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı Teşkilatında Siyasi Ve Hukuki Birim Başkanlığı görevinde yer aldı ve  Sekreter Birim Başkanlığı  görevine  devam etmektedir.2019 yılından şuana kadar aktif bir şekilde tüm teşkilat çalışmalarında görev alarak katkıda bulunmuştur. Van Kadın Gücü Dayanışma derneği ve Tüketici Hakları Derneklerine üye ligi bulunmaktadır. Van Kadın Gücü Dayanışma Derneği  çalışmalarında projelerde yer almıştır. Eğitimci kişiliği ve teşkilat tecrübesi ile üç yıldır görev yaptıgı kurumda öğretmenlik vazifesi dışında gönüllü bir şekilde  sorumluluk alarak kurum idareciligi yapmaktadır.  Evli bir kız çocuğu annesidir.
AK Parti Van Milletvekili aday adaylarında Fatma Değer Ergenç, başvurusunu yaptıktan sonra aktif saha çalışmalarına başladı.

Aktif saha çalışmaları kapsamında AK Parti teşkilatlarını ve Belediyelerini ziyaret eden Milletvekili aday adayı Fatma Değer Ergenç, tüm mazlum coğrafyaları için, Türkiye Yüzyılı için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymalıyız" dedi.
Milletvekili aday adayı Ergenç, AK Parti Özalp ilçe teşkilatı başta olmak üzere, Saray, Çaldıran, Çatak, İpekyolu, Edremit,Gevaş ve gürpınar teşkilatları ardından Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ı makamlarında ziyaret ederek,14 Mayıs seçimleri için istişarelerde bulundu.


Saha çalışmalarında büyük bir teveccüh ile karşılanan Ergenç," Bizler öncelikle 2002'de bu yana hizmetleriyle tüm mazlumlatın gönlüne taht kurmuş Cumhurbaşkanımızın yanında ve yolunda olmak için varız. 21 yıldır aralıksız süren ve katlanarak büyüğen ülkemizi uluslararası arenada bir marka haline getiren liderimize çok şey borçluyuz. Bizler kutlu daamıza sıkıca sarılarak Türkiye Yüzyılı inşası için harıl, harıl çalışmalıyız" ifadelerini kullanan Milletvekili aday adayı Fatma Değer Ergenç Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı tüm müslüman alemine hayırlar getirmesini diledi.

Fatma Değer Ergenç Kimdir ?
1977 Van/Gürpınar doğumludur. İlk orta ve lise eğitimini  Anadolu Turizm ve  Otelcilik lisesini Van'da tamamladı.Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş  Teknoloji Tasarım Öğretmenliği Bölümü ,YYÜ Van Meslek Yüksek okulu Turizm Otelcilik ve Anodolu Ünv. Hukuk Fakültesi Adalet Bölümü mezunudur.
2003 yılında mezun olduktan sonra 2003 - 2023 yılları arası da Milli Eğitim Kurumu ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çesitli kurumlarda; İngilizce Öğretmenliği,Özel Eğitim ,Okul Öncesi ,Sınıf Ögretmenliği ve Resim Teknoloji Tasarım Öğretmenliği görevleri yaptı.
 Bu dönemler içinde eğitim alanında birçok çalışma ve projelerde yer alarak  katkı sunmuştur.  İngilizce ve Kürtçe dillerini   bilmektedir. 

2019 yılında Ak Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı Teşkilatında Siyasi Ve Hukuki Birim Başkanlığı görevinde yer aldı ve  Sekreter Birim Başkanlığı  görevine  devam etmektedir.2019 yılından şuana kadar aktif bir şekilde tüm teşkilat çalışmalarında görev alarak katkıda bulunmuştur.

Van Kadın Gücü Dayanışma derneği ve Tüketici Hakları Derneklerine üye ligi bulunmaktadır. Van Kadın Gücü Dayanışma Derneği  çalışmalarında projelerde yer almıştır.

Eğitimci kişiliği ve teşkilat tecrübesi ile üç yıldır görev yaptıgı kurumda öğretmenlik vazifesi dışında gönüllü bir şekilde  sorumluluk alarak kurum idareciligi yapmaktadır.
 Evli bir kız çocuğu annesidir.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber