MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten yeni yıl mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 21:23, Güncelleme: 30.12.2020 - 21:23
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten yeni yıl mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bütün olumsuzlukların kopartılıp atılan takvim yaprakları gibi geride kalmasını temenni eden Başkan Güngöralp, 2020’nin tüm insanlık adına hayati ve tarihi olaylara sahne olduğunu belirttiği mesajında; ‘’Ana gündemi korona virüs olan 2020 yılı; yaşama dair her alanda dengeleri etkileyen, yoğun mücadele gerektiren ve birçok hemşerimizi salgın nedeniyle kaybettiğimiz üzücü olaylara sahne oldu. Sevdiklerimizle aramıza mesafe koyan salgının önünü kesmek adına çalışmalar sürerken, Van’daki çığ faciası, kadın cinayetleri ve sınır ötesi harekâtlarımızda verdiğimiz şehitlerimiz 2020’yi daha buruk bir yıl haline getirdi. Elazığ ve İzmir depremlerinde kentlerimizin geleceğini doğru planlama konusunda acele etmemiz gerektiğini bir kez daha öğrenirken, orman yangınları ile de her türlü sabotaja karşı daha tedbirli olmamızın zaruret olduğunu gördük. Tedbirler kapsamında zaman zaman kapalı kalan ve işleri azalan esnafımız, önünü görememenin ağır sancılarını yaşadı. Milletçe huzur ve istikrar özlemimizin arttığı bu yılda Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçe ve il kongrelerimizi tamamladık. Demokrasinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 100. yaşına girdi. Öznesi insan olan siyasetin tedbirler vesilesi ile insanla arasına mesafe koyması, hem kongrelerimiz açısından hem gazi meclisimizin 100. yaşını kutlamak açısından önceki dönemlere göre buruk geçti. Kardeşlerimizin Karabağ’da elde ettikleri zaferin coşkusunu meydanlara inmeden içimizde yaşadık. Bu sebepten içinde bulunduğumuz 2021 arifesinde yaşadıklarımızın muhasebesini yapmak, ders çıkarmak ve geleceğe dönük umutları güncellemek durumundayız’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bütün olumsuzlukların kopartılıp atılan takvim yaprakları gibi geride kalmasını temenni eden Başkan Güngöralp, 2020’nin tüm insanlık adına hayati ve tarihi olaylara sahne olduğunu belirttiği mesajında;
‘’Ana gündemi korona virüs olan 2020 yılı; yaşama dair her alanda dengeleri etkileyen, yoğun mücadele gerektiren ve birçok hemşerimizi salgın nedeniyle kaybettiğimiz üzücü olaylara sahne oldu. Sevdiklerimizle aramıza mesafe koyan salgının önünü kesmek adına çalışmalar sürerken, Van’daki çığ faciası, kadın cinayetleri ve sınır ötesi harekâtlarımızda verdiğimiz şehitlerimiz 2020’yi daha buruk bir yıl haline getirdi. Elazığ ve İzmir depremlerinde kentlerimizin geleceğini doğru planlama konusunda acele etmemiz gerektiğini bir kez daha öğrenirken, orman yangınları ile de her türlü sabotaja karşı daha tedbirli olmamızın zaruret olduğunu gördük. Tedbirler kapsamında zaman zaman kapalı kalan ve işleri azalan esnafımız, önünü görememenin ağır sancılarını yaşadı. Milletçe huzur ve istikrar özlemimizin arttığı bu yılda Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçe ve il kongrelerimizi tamamladık. Demokrasinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 100. yaşına girdi. Öznesi insan olan siyasetin tedbirler vesilesi ile insanla arasına mesafe koyması, hem kongrelerimiz açısından hem gazi meclisimizin 100. yaşını kutlamak açısından önceki dönemlere göre buruk geçti. Kardeşlerimizin Karabağ’da elde ettikleri zaferin coşkusunu meydanlara inmeden içimizde yaşadık. Bu sebepten içinde bulunduğumuz 2021 arifesinde yaşadıklarımızın muhasebesini yapmak, ders çıkarmak ve geleceğe dönük umutları güncellemek durumundayız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber