MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten Regaip Kandili mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2021 - 22:13, Güncelleme: 18.02.2021 - 22:13
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten Regaip Kandili mesajı

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Regaip kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp Regaip Kandili nedeniyle bir mesajı yayımladı.Güngöralp mesajında şu ifadelere yer verdi; "Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ni kutluyor, Türkiyemiz, Türk milletimiz, değerli hemşerilerim ve bütün insanlığa hayırlar ve esenlikler getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum. Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden, Peygamber Efendimiz (SAV)’in “Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaip gecesi, Şaban’ın 15. gecesi, Cuma, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gecesi.” hadis-i şerifinin de bilincinde olarak en güzel şekilde yararlanılmasını temenni ediyorum. Ülkemiz ve İslam aleminin; üç aylarını ve Regaip Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini, tüm insanlığı etkileyen Koronavirüs hastalığının bir an önce sona ererek sağlıklı bir yaşama geri dönülmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Regaip kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp Regaip Kandili nedeniyle bir mesajı yayımladı.Güngöralp mesajında şu ifadelere yer verdi; "Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ni kutluyor, Türkiyemiz, Türk milletimiz, değerli hemşerilerim ve bütün insanlığa hayırlar ve esenlikler getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum. Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden, Peygamber Efendimiz (SAV)’in “Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaip gecesi, Şaban’ın 15. gecesi, Cuma, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gecesi.” hadis-i şerifinin de bilincinde olarak en güzel şekilde yararlanılmasını temenni ediyorum. Ülkemiz ve İslam aleminin; üç aylarını ve Regaip Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini, tüm insanlığı etkileyen Koronavirüs hastalığının bir an önce sona ererek sağlıklı bir yaşama geri dönülmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber