MHP Van İl Başkanı Güngöralp’ten Kurtuluş Günü mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2021 - 08:57, Güncelleme: 01.04.2021 - 08:57
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp’ten Kurtuluş Günü mesajı

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van’ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 2 Nisan 1918'de Ermeni mezaliminden kurtuluşuyla sonuçlanan kahramanlık destanının geçmişin aziz hatırası olmaktan öte, bir tarih ve kültür şuuru olduğunu vurgulayan Güngöralp, şunları kaydetti: "Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğu içinde olarak her geçen gün aynı şuur ve inançla ülkemizi muasır medeniyet seviyesinden daha da yükseklere taşıma kararlılığı göstermeliyiz. Geçmişte vatanın müdafaası ve mukaddes bildiğimiz değerler için göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği şu günlerde de aynı şekilde göstermekteyiz. Yaşadığımız şu günlerde korona virüs, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıklar bizleri birbirine daha çok bağlayıp, kenetlenerek destek olan bir toplum haline getirmektedir."Vanlı hemşehrilerimizin 2 Nisan Kurtuluş Yıldönümünü tebrik ediyor, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum ifade etti.

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van’ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

2 Nisan 1918'de Ermeni mezaliminden kurtuluşuyla sonuçlanan kahramanlık destanının geçmişin aziz hatırası olmaktan öte, bir tarih ve kültür şuuru olduğunu vurgulayan Güngöralp, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğu içinde olarak her geçen gün aynı şuur ve inançla ülkemizi muasır medeniyet seviyesinden daha da yükseklere taşıma kararlılığı göstermeliyiz. Geçmişte vatanın müdafaası ve mukaddes bildiğimiz değerler için göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği şu günlerde de aynı şekilde göstermekteyiz. Yaşadığımız şu günlerde korona virüs, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıklar bizleri birbirine daha çok bağlayıp, kenetlenerek destek olan bir toplum haline getirmektedir."
Vanlı hemşehrilerimizin 2 Nisan Kurtuluş Yıldönümünü tebrik ediyor, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber