MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten Başkale'ye ziyaret

Van Haber 03.10.2022 - 22:58, Güncelleme: 03.10.2022 - 22:58
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten Başkale'ye ziyaret

MHP Van İl Başkanı Güngöralp Esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve il yönetimi, ve MHP Başkale ilçe Başkanı Necdet Halitoğlu ile birlikte Başkale ilçesini ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

  İlçe esnafını ziyaret eden ve yoğun ilgiyle karşılanan MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, memnuniyetini dile getirerek, "Her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olduğumuzu ve parti kapısının her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum. Esnafımız, bin yıllardır süregelen bir gelenek ve sonsuza kadar bu meslek var olacaktır. Bizlere düşen görev ise bu mesleğin yarınlara güvenle taşınmasını sağlamaktır. Esnafımızın ve vatandaşların şikayet ve isteklerini gerekli mercilere ileterek çözümün takipçisi olacağız" diye konuştu. İlçe esnafının ve vatandaşlarının kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten İl Başkanı Güngöralp, "Biz her zaman Başkale esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler esnafımızın tercümanı, vatandaşın umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydaşıyız" dedi."Vatandaşın Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakına olan güvenleri sonsuzdur" diyen Başkan Güngöralp, "MHP hem Van hem de Başkale'de Allah'ın izniyle şaha kalkacak. Milliyetçi Hareket Partisi her daim güçlü kadrolarıyla göreve hazırdır. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir partidir. Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarları vardır. İşte bu anlayış içerisinde bugün il ve ilçe yönetimleri üzerine düşen görevi esnaf ziyaretlerimizi yaparak yerine getirmiştir. Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. MHP, üzerine düşeni yapacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Çünkü; MHP olarak hedefimiz 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde başarılı olmak için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. İl ve ilçe yönetimlerimiz kararlı bir şekilde yürümektedir, çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.  Ziyaretlerinin ardından Başkan Güngöralp, kendilerini güler yüzle karşılayan Başkaleli esnaf ve vatandaşa misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.
MHP Van İl Başkanı Güngöralp Esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve il yönetimi, ve MHP Başkale ilçe Başkanı Necdet Halitoğlu ile birlikte Başkale ilçesini ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

 

İlçe esnafını ziyaret eden ve yoğun ilgiyle karşılanan MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, memnuniyetini dile getirerek, "Her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olduğumuzu ve parti kapısının her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum. Esnafımız, bin yıllardır süregelen bir gelenek ve sonsuza kadar bu meslek var olacaktır. Bizlere düşen görev ise bu mesleğin yarınlara güvenle taşınmasını sağlamaktır. Esnafımızın ve vatandaşların şikayet ve isteklerini gerekli mercilere ileterek çözümün takipçisi olacağız" diye konuştu.


İlçe esnafının ve vatandaşlarının kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten İl Başkanı Güngöralp, "Biz her zaman Başkale esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler esnafımızın tercümanı, vatandaşın umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydaşıyız" dedi."Vatandaşın Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakına olan güvenleri sonsuzdur" diyen Başkan Güngöralp, "MHP hem Van hem de Başkale'de Allah'ın izniyle şaha kalkacak. Milliyetçi Hareket Partisi her daim güçlü kadrolarıyla göreve hazırdır. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir partidir.

Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarları vardır. İşte bu anlayış içerisinde bugün il ve ilçe yönetimleri üzerine düşen görevi esnaf ziyaretlerimizi yaparak yerine getirmiştir. Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. MHP, üzerine düşeni yapacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Çünkü; MHP olarak hedefimiz 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde başarılı olmak için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. İl ve ilçe yönetimlerimiz kararlı bir şekilde yürümektedir, çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.  Ziyaretlerinin ardından Başkan Güngöralp, kendilerini güler yüzle karşılayan Başkaleli esnaf ve vatandaşa misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber