MHP İl Başkanı Güngüralp’tan AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’na İade-i Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2021 - 21:54, Güncelleme: 10.02.2021 - 21:54
 

MHP İl Başkanı Güngüralp’tan AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’na İade-i Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Van Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na İade-i ziyarette bulundular. MHP İl Başkanı Salih Güngöralp,Merkez İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerini İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilat mensupları karşıladı. AK Parti Van İl binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, “Bizler Cumhur İttifakı olarak AK Parti’nin yanındayız. Amacımız ülkemizin ve milletimizin bekasıdır. 2023’te tekrar cumhur ittifakı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz memleket bizim, hepimizin sahip çıkması lazım” diyerek İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. İade-i ziyareti memnuniyetle karşılayan Ak parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Halkımızın teveccühleri ile AK Parti hükümetlerimizin seçildiği günden bu yana tarih yazarak devasa kalıcı hizmetlere imza atmıştır. Bizimde bu saatten sonra iki tane esas çalışmamız var, bunlardan bir tanesi rızayı ilahi kazanma, ikincisi ise vatanın bilirliği bayrağı mukaddesatıdır. Cumhur İttifakı ile güç birliği yapıp bu ülkeyi 2023 ve 2071’e birlikte taşıyacağız. Cumhuriyetin yüzüncü yıl kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında iktidarımızın ve cumhur ittifakımızın hedefleri var, hayalleri var. İnşallah hayalleri ile birlikte başaracağız. Her zaman güç birliğimiz anlamlı ve daimdir. Cenabi Allah bu birliğimizi bozmasın. MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli her konuşmalarında bu konuyu özellikle vurgulamıştır. Bununla ilgili çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Amacımız Van’ın gelişmesi ve Van’ın güzelleşmesi ise Van’ı sahiplenmekse gerisi teferruattır bundan dolayı bayrağımızı vatanımızı milletimizi ve Van’ımızı sahipleneceğiz” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından günün anısına MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na çini tabak hediye etti.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Van Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na İade-i ziyarette bulundular.


MHP İl Başkanı Salih Güngöralp,Merkez İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerini İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilat mensupları karşıladı.

AK Parti Van İl binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, “Bizler Cumhur İttifakı olarak AK Parti’nin yanındayız. Amacımız ülkemizin ve milletimizin bekasıdır. 2023’te tekrar cumhur ittifakı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz memleket bizim, hepimizin sahip çıkması lazım” diyerek İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
İade-i ziyareti memnuniyetle karşılayan Ak parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Halkımızın teveccühleri ile AK Parti hükümetlerimizin seçildiği günden bu yana tarih yazarak devasa kalıcı hizmetlere imza atmıştır. Bizimde bu saatten sonra iki tane esas çalışmamız var, bunlardan bir tanesi rızayı ilahi kazanma, ikincisi ise vatanın bilirliği bayrağı mukaddesatıdır. Cumhur İttifakı ile güç birliği yapıp bu ülkeyi 2023 ve 2071’e birlikte taşıyacağız. Cumhuriyetin yüzüncü yıl kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında iktidarımızın ve cumhur ittifakımızın hedefleri var, hayalleri var. İnşallah hayalleri ile birlikte başaracağız. Her zaman güç birliğimiz anlamlı ve daimdir. Cenabi Allah bu birliğimizi bozmasın. MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli her konuşmalarında bu konuyu özellikle vurgulamıştır. Bununla ilgili çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Amacımız Van’ın gelişmesi ve Van’ın güzelleşmesi ise Van’ı sahiplenmekse gerisi teferruattır bundan dolayı bayrağımızı vatanımızı milletimizi ve Van’ımızı sahipleneceğiz” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından günün anısına MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na çini tabak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber