MESK’ten AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’a Ziyaret

Van Haber 18.03.2023 - 15:10, Güncelleme: 18.03.2023 - 15:10
 

MESK’ten AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’a Ziyaret

Memur Emekli Sendikaları Konfederasyonu (MESK) Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül, AK Parti Van İl Başkanlığına atanan Emre Güray’ı ziyaret etti.

    Memur Emekli Sendikaları Konfederasyonu  (MESK) Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, AK Parti Van İl Başkanı olarak atanan Emre güray’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçewkleşen hayırlı olsun ziyaretinde konuşan MESK İl Başkanı Şakir Gül” Bizler ülkesi, vatanı ve milleti için hizmet eden kim olursa olsun, destekçisi olacağız. Emeklilerimiz atıl olarak gören bir anlayışı istemiyoruz. Ciddi sıkıntılarla mücadele içindeyiz. Bizler de aynı zaman da AK Parti gönül vermiş ve bu uğurda emek vermiş insanlarız. Bu anlamda önümüzdeki süreçte sorun ve sıkıntılarımızın çözümü için destek istiyoruz” dedi.  
Memur Emekli Sendikaları Konfederasyonu (MESK) Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül, AK Parti Van İl Başkanlığına atanan Emre Güray’ı ziyaret etti.

 

 

Memur Emekli Sendikaları Konfederasyonu  (MESK) Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, AK Parti Van İl Başkanı olarak atanan Emre güray’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçewkleşen hayırlı olsun ziyaretinde konuşan MESK İl Başkanı Şakir Gül” Bizler ülkesi, vatanı ve milleti için hizmet eden kim olursa olsun, destekçisi olacağız. Emeklilerimiz atıl olarak gören bir anlayışı istemiyoruz. Ciddi sıkıntılarla mücadele içindeyiz. Bizler de aynı zaman da AK Parti gönül vermiş ve bu uğurda emek vermiş insanlarız.

Bu anlamda önümüzdeki süreçte sorun ve sıkıntılarımızın çözümü için destek istiyoruz” dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber