MESK Van İl Başkanlığından Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Gündem 27.08.2022 - 15:01, Güncelleme: 27.08.2022 - 17:15
 

MESK Van İl Başkanlığından Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

MESK Van İl Başkanı Şakir Gül aktif saha çalışmaları kapsamına mahalle muhtarlarını dahil etti.

MESK Van İl Başkanı Şakir Gül aktif saha çalışmaları kapsamına mahalle mutarlarını dahil etti. Memur İşçi Konfederasyonu (MESK) Van İl Başkanı Şakir Gül ve heyeti geçtiğimiz günlerde siyasi parti temsilcileri ile görüşerek mevcut sorun ve sıkıntıları dile getirmişti. Kronikleşmiş mevcut sorunları çözmek için Van'da seçilmiş mahalle muhtarlarıla bir araya gelerek bu sorunları tüm kesimlere aktarıyor. Bugünkü muhtar ziyaretleri kapsamında Bostaniçi Mahalle Muhtarı Celaleddin Tongay ve Şerefiye Mahalle Muhtarı Mehmet Turan İnan'ı ziyaret ederek sorunlar üzerinde istişarelerde bulundu.   Mevcut sorunları dile getiren MESK Van İl Başkanı Şakir Gül" Bizler gönüllülük esası hak ve hukuk çerçevesinde emeklilerimizin sesi olmak üzere faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye tarihinde ilk defa emekli sıkıntılarının var olduğunu dile getiriyoruz.  " TARİHTE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"  Tabiri caizse Emeklilerimiz atıl durumdadır. Bizler her zaman hatırlanmak istiyoruz. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk 30 Hazira 1927 tarihinde emekliye ayrıldığı tarih ülkemizde Emekliler Günü olarak resmiyet kazanmıştır. Fakat gelinen noktada Türkiye'de ve Van'da hiç kutlanılmamış.  Kısa bir süre önce ilimize vali olarak atanan sayın Ozan Balcı tarafından bul tarihte ilk defa emekliler gününün kutlanmasına vesile olduk. Bu anlamda sayın valimize tüm işçi ve memur emekliler adına teşekkür ediyorum. Bizleri makamında kabul gören çok değerli muhtarlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 
MESK Van İl Başkanı Şakir Gül aktif saha çalışmaları kapsamına mahalle muhtarlarını dahil etti.

MESK Van İl Başkanı Şakir Gül aktif saha çalışmaları kapsamına mahalle mutarlarını dahil etti.
Memur İşçi Konfederasyonu (MESK) Van İl Başkanı Şakir Gül ve heyeti geçtiğimiz günlerde siyasi parti temsilcileri ile görüşerek mevcut sorun ve sıkıntıları dile getirmişti. Kronikleşmiş mevcut sorunları çözmek için Van'da seçilmiş mahalle muhtarlarıla bir araya gelerek bu sorunları tüm kesimlere aktarıyor.


Bugünkü muhtar ziyaretleri kapsamında Bostaniçi Mahalle Muhtarı Celaleddin Tongay ve Şerefiye Mahalle Muhtarı Mehmet Turan İnan'ı ziyaret ederek sorunlar üzerinde istişarelerde bulundu.

 


Mevcut sorunları dile getiren MESK Van İl Başkanı Şakir Gül" Bizler gönüllülük esası hak ve hukuk çerçevesinde emeklilerimizin sesi olmak üzere faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye tarihinde ilk defa emekli sıkıntılarının var olduğunu dile getiriyoruz. 

" TARİHTE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"


 Tabiri caizse Emeklilerimiz atıl durumdadır. Bizler her zaman hatırlanmak istiyoruz. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk 30 Hazira 1927 tarihinde emekliye ayrıldığı tarih ülkemizde Emekliler Günü olarak resmiyet kazanmıştır. Fakat gelinen noktada Türkiye'de ve Van'da hiç kutlanılmamış. 
Kısa bir süre önce ilimize vali olarak atanan sayın Ozan Balcı tarafından bul tarihte ilk defa emekliler gününün kutlanmasına vesile olduk.
Bu anlamda sayın valimize tüm işçi ve memur emekliler adına teşekkür ediyorum. Bizleri makamında kabul gören çok değerli muhtarlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber